Bingöl’de uyuşturucu operasyonu

12.06.2023 - 17:10, Güncelleme: 12.06.2023 - 17:10 1063+ kez okundu.
 

Bingöl’de uyuşturucu operasyonu

Bingöl’de jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, araziye gizlenmiş 2 çuval içerisinde 45 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu üretimi ve kaçakçılığının önlenmesine yönelik istihbarat operasyonları gerçekleştirildi. Yapılan bu operasyonlar sonucunda Genç ilçesi kırsalında gizlenmiş 2 çuval içinde 45,2 kilo toz kenevir maddesinin ele geçirildiği ve olayla ilgili adli işlemlere başlandığı kaydedildi.

Bingöl’de jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, araziye gizlenmiş 2 çuval içerisinde 45 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu üretimi ve kaçakçılığının önlenmesine yönelik istihbarat operasyonları gerçekleştirildi.

Yapılan bu operasyonlar sonucunda Genç ilçesi kırsalında gizlenmiş 2 çuval içinde 45,2 kilo toz kenevir maddesinin ele geçirildiği ve olayla ilgili adli işlemlere başlandığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.