Bursa İnegöl'de yıllık istişare yapıldı

06.02.2022 - 14:10, Güncelleme: 06.02.2022 - 14:10 1876+ kez okundu.
 

Bursa İnegöl'de yıllık istişare yapıldı

Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirilen yıllık değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı. 20 Daire Müdürünün 1 yıllık çalışmaları meclis üyelerine hazırladıkları sunumlarla anlattığı toplantıda, Belediye Başkanı Alper Taban “Biz görevdeyiz ve en iyi işi yapmakla mükellefiz” dedi.BURSA (İGFA) - Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği yıllık değerlendirme toplantısı, bu yıl Marrion Hotel’de düzenlenen programla gerçekleştirildi. Belediyenin tüm faaliyetlerinin daire müdürleri tarafından hazırlanan sunumlarla meclis üyelerine anlatıldığı ve 1 yılın muhasebesinin yapıldığı yıllık değerlendirme toplantısı, gün boyu sürdü. Toplantıda, 20 daire müdürü sunumlarını gerçekleştirdi. Değerlendirme toplantısının açılışında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, organizasyonu bir aile buluşması olarak nitelendirdi. 49 projenin devam ettiğini 11 projeye de henüz başlanmadığını belirten Başkan Taban, önümüzdeki kalan 2 yıl içinde bu projelerin de tamamlanacağını söyledi. Yeni nesil belediyecilik anlayışıyla teknolojik gelişimi önemsediklerini anlatan Başkan Taban, "Vizyonumuz olarak tarihsel geçmişi ve potansiyel gücü ile yaşam kalitesi yüksek, mutlu insanların yaşadığı örnek bir şehir olarak ifade etmiştik. Temel değerlerimiz neydi hatırlatmak isterim; yeni nesil belediyecilik anlayışı, çözüm odaklı yaklaşım, ortak aklın kullanımı, dijitalleşme ve akıllı kent, öz değerlerin koruyuculuğu, ulaşılabilirlik, çevre duyarlılığı, şeffaflık ve güvenirlilik, liyakat ve ehliyet odaklı yönetim anlayışı ve öz kaynakların verimli kullanılmasıydı. Kıymetli arkadaşlar burada yazdığımız her bir cümle, satır, kelime bizim için çok çok kıymetli. Nihayetinde ortada bir başarı ve bir güzellik varsa bunun mimarı, başarı sahibi sizlersiniz. Ben her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Arkadaşlar biz kendimizi meth etmeyelim. Biz görevdeyiz ve en iyi işi yapmakla mükellefiz. Dolasıyla biz bunu yapacağız. Eğer iyi bir iş yapıyorsak bu insanlar tarafından da iyi bir şekilde karşılanacaktır. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirilen yıllık değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı. 20 Daire Müdürünün 1 yıllık çalışmaları meclis üyelerine hazırladıkları sunumlarla anlattığı toplantıda, Belediye Başkanı Alper Taban “Biz görevdeyiz ve en iyi işi yapmakla mükellefiz” dedi.

BURSA (İGFA) - Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği yıllık değerlendirme toplantısı, bu yıl Marrion Hotel’de düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Belediyenin tüm faaliyetlerinin daire müdürleri tarafından hazırlanan sunumlarla meclis üyelerine anlatıldığı ve 1 yılın muhasebesinin yapıldığı yıllık değerlendirme toplantısı, gün boyu sürdü. Toplantıda, 20 daire müdürü sunumlarını gerçekleştirdi.

Değerlendirme toplantısının açılışında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, organizasyonu bir aile buluşması olarak nitelendirdi. 49 projenin devam ettiğini 11 projeye de henüz başlanmadığını belirten Başkan Taban, önümüzdeki kalan 2 yıl içinde bu projelerin de tamamlanacağını söyledi.

Yeni nesil belediyecilik anlayışıyla teknolojik gelişimi önemsediklerini anlatan Başkan Taban, "Vizyonumuz olarak tarihsel geçmişi ve potansiyel gücü ile yaşam kalitesi yüksek, mutlu insanların yaşadığı örnek bir şehir olarak ifade etmiştik. Temel değerlerimiz neydi hatırlatmak isterim; yeni nesil belediyecilik anlayışı, çözüm odaklı yaklaşım, ortak aklın kullanımı, dijitalleşme ve akıllı kent, öz değerlerin koruyuculuğu, ulaşılabilirlik, çevre duyarlılığı, şeffaflık ve güvenirlilik, liyakat ve ehliyet odaklı yönetim anlayışı ve öz kaynakların verimli kullanılmasıydı. Kıymetli arkadaşlar burada yazdığımız her bir cümle, satır, kelime bizim için çok çok kıymetli. Nihayetinde ortada bir başarı ve bir güzellik varsa bunun mimarı, başarı sahibi sizlersiniz. Ben her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Arkadaşlar biz kendimizi meth etmeyelim. Biz görevdeyiz ve en iyi işi yapmakla mükellefiz. Dolasıyla biz bunu yapacağız. Eğer iyi bir iş yapıyorsak bu insanlar tarafından da iyi bir şekilde karşılanacaktır. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.