Bursa Nilüfer'de 5 aylık emeğin sergisi

04.02.2022 - 12:34, Güncelleme: 04.02.2022 - 12:34 1194+ kez okundu.
 

Bursa Nilüfer'de 5 aylık emeğin sergisi

Bursa Güzel Sanatları Koruma Geliştirme Derneği’nin sanat atölyesi kursiyerleri resim çalışmaları, Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nde düzenlenen sergide sanatseverlerle buluştu.BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi, Bursa Güzel Sanatları Koruma Geliştirme Derneği kursiyerlerinin resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Kursiyerlerin 5 aylık çalışmalarının yer aldığı sergide, 18 kursiyerin 31 yağlı boya ve akrilik resim çalışması yer alıyor. Sergi açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, dernek üyeleri ve sanatseverler katıldı. 32 yıllık bir dernek olduklarını belirten Bursa Güzel Sanatları Koruma Geliştirme Derneği Başkanı Nilgün Solakozlu,  “Amacımız sanata ilgi duyan öğrencileri maddi manevi desteklemek” dedi. Sergide emeği geçenleri kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, derneğin çalışmalarının çok değerli olduğunu ifade etti. 5 ay gibi kısa sürede kursiyerlerin çok güzel eserlere imza attıklarını belirten Başkan Erdem, serginin 16 Şubat’a kadar açık olacağını söyledi.

Bursa Güzel Sanatları Koruma Geliştirme Derneği’nin sanat atölyesi kursiyerleri resim çalışmaları, Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nde düzenlenen sergide sanatseverlerle buluştu.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi, Bursa Güzel Sanatları Koruma Geliştirme Derneği kursiyerlerinin resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kursiyerlerin 5 aylık çalışmalarının yer aldığı sergide, 18 kursiyerin 31 yağlı boya ve akrilik resim çalışması yer alıyor.

Sergi açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, dernek üyeleri ve sanatseverler katıldı. 32 yıllık bir dernek olduklarını belirten Bursa Güzel Sanatları Koruma Geliştirme Derneği Başkanı Nilgün Solakozlu,  “Amacımız sanata ilgi duyan öğrencileri maddi manevi desteklemek” dedi.

Sergide emeği geçenleri kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, derneğin çalışmalarının çok değerli olduğunu ifade etti. 5 ay gibi kısa sürede kursiyerlerin çok güzel eserlere imza attıklarını belirten Başkan Erdem, serginin 16 Şubat’a kadar açık olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.