Bursa'da güvenli şehir Yıldırım

05.03.2022 - 14:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 14:54 1241+ kez okundu.
 

Bursa'da güvenli şehir Yıldırım

Yıldırım Belediyesi imardan kentsel dönüşüme, yeşil alanlardan spor tesislerine, ulaşımdan sosyal yaşam alanlarına kadar Yıldırımlıların yaşam konforunu yükseltecek önemli projeleri hayata geçiriyor.BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi’nin vatandaşların huzuru ve güvenliği için ilçeye kazandıracağı Samanlı Mahallesi Jandarma Karakolu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.  Yaklaşık 3,5 milyonluk bir yatırım ile yapılacak karakolun Eylül ayı itibariyle hizmete açılacağını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Jandarma karakolumuz açıldığında yalnızca Samanlı Mahallesi’ne değil kırsal yerleşim alanları bulunan İsabey, Vakıf gibi diğer tüm mahallelere de hizmet verecek. Yaklaşık 3,5 milyonluk bir yatırım ile yapılacak karakolumuz inşallah Eylül ayı itibariyle hizmet verecek. Otosansit bölgesinde bulunan karakol binasını da emniyet müdürlüğümüze tahsis ederek ilçemizin huzuru ve sükûnu noktasında hem jandarmamız hem de emniyetimiz için gerekli fiziki ortamları sağlamış olacağız" dedi.  Samanlı Mahallesi Jandarma Karakolu Temel Atma Töreni’nde bulunduğu için mutluluk duyduğunu belirten Yıldırım İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, “Bugün esasında bir projenin temelini atmıyoruz. İki projeyi hayata geçiriyoruz. Otosansit Karakolu Samanlı’ya taşınarak hem Otosansit bölgesine karakol kazandırıldı hem de Samanlı’da yeni bir karakol kazandırılması için çalışmalar başladı. İlçemizde mevcut olan 3 karakolumuzu Başkanımızın da katkıları ile yakın zamanda 6’ya çıkartacağız. Jandarma karakollarımız ile birlikte toplamda 8 karakolla ilçemizin geneline hâkim olma noktasında çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Yıldırım Belediyesi imardan kentsel dönüşüme, yeşil alanlardan spor tesislerine, ulaşımdan sosyal yaşam alanlarına kadar Yıldırımlıların yaşam konforunu yükseltecek önemli projeleri hayata geçiriyor.

BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi’nin vatandaşların huzuru ve güvenliği için ilçeye kazandıracağı Samanlı Mahallesi Jandarma Karakolu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Yaklaşık 3,5 milyonluk bir yatırım ile yapılacak karakolun Eylül ayı itibariyle hizmete açılacağını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Jandarma karakolumuz açıldığında yalnızca Samanlı Mahallesi’ne değil kırsal yerleşim alanları bulunan İsabey, Vakıf gibi diğer tüm mahallelere de hizmet verecek. Yaklaşık 3,5 milyonluk bir yatırım ile yapılacak karakolumuz inşallah Eylül ayı itibariyle hizmet verecek. Otosansit bölgesinde bulunan karakol binasını da emniyet müdürlüğümüze tahsis ederek ilçemizin huzuru ve sükûnu noktasında hem jandarmamız hem de emniyetimiz için gerekli fiziki ortamları sağlamış olacağız" dedi. 

Samanlı Mahallesi Jandarma Karakolu Temel Atma Töreni’nde bulunduğu için mutluluk duyduğunu belirten Yıldırım İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, “Bugün esasında bir projenin temelini atmıyoruz. İki projeyi hayata geçiriyoruz. Otosansit Karakolu Samanlı’ya taşınarak hem Otosansit bölgesine karakol kazandırıldı hem de Samanlı’da yeni bir karakol kazandırılması için çalışmalar başladı. İlçemizde mevcut olan 3 karakolumuzu Başkanımızın da katkıları ile yakın zamanda 6’ya çıkartacağız. Jandarma karakollarımız ile birlikte toplamda 8 karakolla ilçemizin geneline hâkim olma noktasında çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.