Bursaspor'dan tek antrenman

16.07.2022 - 17:15, Güncelleme: 16.07.2022 - 17:15 1017+ kez okundu.
 

Bursaspor'dan tek antrenman

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Mesut Şen sahasında yaptığı antrenman ile devam etti.BURSA (İGFA) - Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman denge ve koordinasyon hareketleriyle devam etti. Takımson bölümde 5'e 2 pas pres çalışmaları yaptı. Timsah yarın laktat testlerinden geçecek.

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Mesut Şen sahasında yaptığı antrenman ile devam etti.

BURSA (İGFA) - Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman denge ve koordinasyon hareketleriyle devam etti. Takımson bölümde 5'e 2 pas pres çalışmaları yaptı.

Timsah yarın laktat testlerinden geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.