CHP'li Biber gündeme dair açıklama yaptı

05.02.2022 - 17:15, Güncelleme: 05.02.2022 - 17:15 1615+ kez okundu.
 

CHP'li Biber gündeme dair açıklama yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.ARTVİN (İGFA)- Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluş hedeflerinden bahseden Artvin İl Başkanı Ahmet Biber,ülkenin ancak erken seçimle refaha ulaşabileceğini ifade etti. Partisininin Cumhur İttifakını oluşturan partilerden ayrı bir gayesi olduğunu belirten Başkan Biber;"Mensubu olmaktan gurur duyduğum bir partideyim. İdealleri olan, sadece halkı düşünen, eğriyi, doğruyu halka yalın bir şekilde anlatabilen, Türkiye'nin mihenk taşı olan bir partinin içindeyim.  Türkiye'nin refaha kavuşması için öncelikle ekonomik ve hukuksal sorunları çözmemiz gerek. Çünkü ülkede adalet, liyakat fazlasıyla eksik.Erken seçimle ülkeyi bu girdaptan çıkaracağız. Refah seviyesi yüksek ülkeler arasında ilk beşte yer alacağız. Halk yeter ki bize güvensin ve yetkiyi versin. İşte o zaman Türkiye hakettiği değere elbet kavuşacak."şeklinde konuştu.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.

ARTVİN (İGFA)- Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluş hedeflerinden bahseden Artvin İl Başkanı Ahmet Biber,ülkenin ancak erken seçimle refaha ulaşabileceğini ifade etti.

Partisininin Cumhur İttifakını oluşturan partilerden ayrı bir gayesi olduğunu belirten Başkan Biber;"Mensubu olmaktan gurur duyduğum bir partideyim. İdealleri olan, sadece halkı düşünen, eğriyi, doğruyu halka yalın bir şekilde anlatabilen, Türkiye'nin mihenk taşı olan bir partinin içindeyim. 

Türkiye'nin refaha kavuşması için öncelikle ekonomik ve hukuksal sorunları çözmemiz gerek. Çünkü ülkede adalet, liyakat fazlasıyla eksik.Erken seçimle ülkeyi bu girdaptan çıkaracağız. Refah seviyesi yüksek ülkeler arasında ilk beşte yer alacağız. Halk yeter ki bize güvensin ve yetkiyi versin. İşte o zaman Türkiye hakettiği değere elbet kavuşacak."şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.