Dipsizgöl şelalesi dondu

Yaşam 24.12.2021 - 14:08, Güncelleme: 24.12.2021 - 14:08 727+ kez okundu.
 

Dipsizgöl şelalesi dondu

Sivas'ta Sibirya soğukları şelaleyi dondurdu
Sibirya soğuklarının yaşandığı Sivas'ta Dipsizgöl şelalesi dondu. Türkiye'nin en düşük hava sıcaklıklarının ölçüldüğü Sivas'ta hayat adeta dondu. Sıfırın altında 29.7 derece ile Türkiye'nin en soğuk yeri Sivas'ın İmranlı ilçesi oldu. Dondurucu soğuklar ile il genelinde etkisini gösterdi. Sivas'ın Doğarşar ilçesi sınırları içerisindeki Dipsizgöl şelalesi dondu. Şelalede oluşan metrelerce uzunluktaki buz sarkıtları havadan görüntülerdi. Ortaya izlemeye doyulmayacak manzaralar çıktı. Şelaleye adını veren Dipsizgöl ise beyaz örtünün içerisinde nazar boncuğunu andıran görüntü oluşturdu.  
Sivas'ta Sibirya soğukları şelaleyi dondurdu

Sibirya soğuklarının yaşandığı Sivas'ta Dipsizgöl şelalesi dondu.

Türkiye'nin en düşük hava sıcaklıklarının ölçüldüğü Sivas'ta hayat adeta dondu.

Sıfırın altında 29.7 derece ile Türkiye'nin en soğuk yeri Sivas'ın İmranlı ilçesi oldu. Dondurucu soğuklar ile il genelinde etkisini gösterdi.

Sivas'ın Doğarşar ilçesi sınırları içerisindeki Dipsizgöl şelalesi dondu. Şelalede oluşan metrelerce uzunluktaki buz sarkıtları havadan görüntülerdi.

Ortaya izlemeye doyulmayacak manzaralar çıktı. Şelaleye adını veren Dipsizgöl ise beyaz örtünün içerisinde nazar boncuğunu andıran görüntü oluşturdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.