Düzce'de 3 uyuşturucu taciri yakalandı

02.11.2022 - 18:43, Güncelleme: 02.11.2022 - 18:43 2469+ kez okundu.
 

Düzce'de 3 uyuşturucu taciri yakalandı

Düzce'de uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 3 zanlı yaakalandı.İlker KUTLU / DÜZCE (İGFA) - Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli 3 şahıs operasyon sonucunda yakalandı. Şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada; üç parça halinde toplamda 85 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ve 4 adet Ecstasy maddesi ele geçirildi. Şahısların emniyetteki işlemleri sonrasında şüpheli bir şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan, şüpheli 2 şahıs hakkında ise Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Düzce'de uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 3 zanlı yaakalandı.

İlker KUTLU / DÜZCE (İGFA) - Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli 3 şahıs operasyon sonucunda yakalandı.

Şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada; üç parça halinde toplamda 85 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ve 4 adet Ecstasy maddesi ele geçirildi.

Şahısların emniyetteki işlemleri sonrasında şüpheli bir şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan, şüpheli 2 şahıs hakkında ise Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.