Edirne Jandarması'ndan uyuşturucu operasyonu

18.06.2023 - 11:57, Güncelleme: 18.06.2023 - 11:57 1424+ kez okundu.
 

Edirne Jandarması'ndan uyuşturucu operasyonu

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, son bir hafta içinde kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'de KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonucu, Edirne merkez ve ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelileri tespit etti. Düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, 2 bin 502 gram metamfetamin, 8,64 gram skunk ve 2 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 şüpheli gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edildi. İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadeleye yönelik faaliyetlerine, halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceklerini belirtti.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, son bir hafta içinde kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'de KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonucu, Edirne merkez ve ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelileri tespit etti. Düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, 2 bin 502 gram metamfetamin, 8,64 gram skunk ve 2 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 4 şüpheli gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edildi.

İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadeleye yönelik faaliyetlerine, halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.