Edirne'de FETÖ operasyonu: 4 tutuklama

28.09.2023 - 09:27, Güncelleme: 28.09.2023 - 09:27 2147+ kez okundu.
 

Edirne'de FETÖ operasyonu: 4 tutuklama

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Operasyonda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üye olma suçundan haklarında adli işlem kaydı bulunan, bu suçlarından dolayı kamu görevinden ihraç edilen ve geri itme suretiyle giriş yaptığı tespit edilen 4 kişi yakalandı. Şüpheli şahıslar, TEM, JASAT ve Asayiş timlerince yapılan müşterek faaliyette yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda ; 4 adet cep telefonu,1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet flash bellek, 1 adet harddisk ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildiği kaydedildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Operasyonda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üye olma suçundan haklarında adli işlem kaydı bulunan, bu suçlarından dolayı kamu görevinden ihraç edilen ve geri itme suretiyle giriş yaptığı tespit edilen 4 kişi yakalandı.

Şüpheli şahıslar, TEM, JASAT ve Asayiş timlerince yapılan müşterek faaliyette yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonda ; 4 adet cep telefonu,1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet flash bellek, 1 adet harddisk ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.