Gaziantep'in sosyal tesislerinde yemek ikramı

09.02.2023 - 17:51, Güncelleme: 09.02.2023 - 17:51 1367+ kez okundu.
 

Gaziantep'in sosyal tesislerinde yemek ikramı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi'ne (MSM) bağlı tesislerde depremin ilk saatlerinden itibaren vatandaşlar için belli aralıklarla yemek dağıtımları gerçekleştiriliyor.GAZİANTEP (İGFA) -Deprem sonrası yaşanan mağduriyetleri azaltmak, evlerinden uzak kalan vatandaşların besin ihtiyacını karşılamak için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi'ne bağlı 7 tesis tüm imkanlarını seferber etti. Tesislerde, depremin ilk gününden bugüne düzenli olarak vatandaşlar için çorba, pilav, makarna ve tavuk gibi ikramların yanında 7/24 çay ve su servisi de yapılıyor. Ayrıca bu tesislerin bazılarında vatandaşların barınma ihtiyacına da cevap veriliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi'ne (MSM) bağlı tesislerde depremin ilk saatlerinden itibaren vatandaşlar için belli aralıklarla yemek dağıtımları gerçekleştiriliyor.

GAZİANTEP (İGFA) -Deprem sonrası yaşanan mağduriyetleri azaltmak, evlerinden uzak kalan vatandaşların besin ihtiyacını karşılamak için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi'ne bağlı 7 tesis tüm imkanlarını seferber etti.

Tesislerde, depremin ilk gününden bugüne düzenli olarak vatandaşlar için çorba, pilav, makarna ve tavuk gibi ikramların yanında 7/24 çay ve su servisi de yapılıyor.

Ayrıca bu tesislerin bazılarında vatandaşların barınma ihtiyacına da cevap veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.