Göncü Atatürk için söyledi

Gündem 07.02.2022 - 19:57, Güncelleme: 07.02.2022 - 20:51 1960+ kez okundu.
 

Göncü Atatürk için söyledi

"Atatürk'ün Niğde'ye Gelişinin 88 Yılı Kutlama Programı" kapsamında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programın ardından akşam saatlerinde de; Niğde İl Kültür ve Turizm Merkezinde, "5 Şubat Atatürk'ün Niğde'ye Gelişi" konulu sunum düzenlendi.
(NİĞDE İGFA) "Atatürk'ün Niğde'ye Gelişi" konulu sunumu Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Göncü yaptı. Atatürk'ün Niğde'ye dair notlarının yer aldığı Çankaya arşivini paylaşan Göncü, Atatürk'ün Niğde ziyaretinin fotoğrafı olarak gösterilen görselin Sivas'ta kayda alındığını, Atatürk'ün Kırşehir ziyaretinden sonra trenle Niğde'ye uğradığını anlattı.   Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Göncü Atatürk'ün sevdiği "Sarı Zeybek Şu Dağlara Yaslanır" adlı türküyü seslendirdi. Göncü'nün sunumunun ardından Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Konseri düzenlendi. Türk Sanat Müziği Sanatçısı Turgut Karadeniz gecenin sonunda sahne alarak türküler seslendirdi. Niğde Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen programa; Niğde Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Niğde Milletvekilleri Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Niğde Başkanı Ömer Kılıç, Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve misafirler katıldı. Çeşitli gösterilerin yer aldığı program hatıra fotografı ile son buldu.
"Atatürk'ün Niğde'ye Gelişinin 88 Yılı Kutlama Programı" kapsamında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programın ardından akşam saatlerinde de; Niğde İl Kültür ve Turizm Merkezinde, "5 Şubat Atatürk'ün Niğde'ye Gelişi" konulu sunum düzenlendi.

(NİĞDE İGFA) "Atatürk'ün Niğde'ye Gelişi" konulu sunumu Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Göncü yaptı. Atatürk'ün Niğde'ye dair notlarının yer aldığı Çankaya arşivini paylaşan Göncü, Atatürk'ün Niğde ziyaretinin fotoğrafı olarak gösterilen görselin Sivas'ta kayda alındığını, Atatürk'ün Kırşehir ziyaretinden sonra trenle Niğde'ye uğradığını anlattı.

 

Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Göncü Atatürk'ün sevdiği "Sarı Zeybek Şu Dağlara Yaslanır" adlı türküyü seslendirdi. Göncü'nün sunumunun ardından Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Konseri düzenlendi. Türk Sanat Müziği Sanatçısı Turgut Karadeniz gecenin sonunda sahne alarak türküler seslendirdi. Niğde Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen programa; Niğde Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Niğde Milletvekilleri Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Niğde Başkanı Ömer Kılıç, Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve misafirler katıldı. Çeşitli gösterilerin yer aldığı program hatıra fotografı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.