Güney: Hedefimiz şuurlu gençlik

Gündem 14.02.2022 - 16:17, Güncelleme: 14.02.2022 - 16:17 2521+ kez okundu.
 

Güney: Hedefimiz şuurlu gençlik

Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun (BGKP) 319.toplantısı İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak’ın konuşmacı olduğu toplantıda BGKP İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney, BGKP üyeleri ve denek temsilcileri hazır bulundu.   Toplantının açılışında konuşma yapan BGKP İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney, her sivil toplum kuruluşunun gençlere yönelik çalışması olduğunu ve gençliğe çok önem verdiklerini belirterek, “Her sivil toplum kuruluşumuz gençlere yönelik projeler yapıyor. Hepimizin önceliği ülkemizin geleceği olan gençlerimizin şuurlu şekilde yetişmesine katkı yapmaktır. Bugün aramızda bulunan Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak’a katılımları için teşekkür ederim” dedi.     Konuk konuşmacı Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak ise, gençlere yönelik faaliyetleri ve yürüttükleri projeler hakkında bilgilendirme de bulunurken, gençlerin gelişimine yönelik her konuda istişare etmeye de hazır olduklarını belirterek şöyle konuştu: “Gençlik ve Spor Bakanlığımız, taşra teşkilatlarımıza yani illere destek veriyor. Hem tesisleşme anlamında hem de maddi anlamda desteğini esirgemiyor. Genel anlamda ne kadar gencimize ulaşabileceğiz, bu bizim başarımızın kıstası olacak. Pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kaldığımız hizmetlerimize devam ediyoruz. Gençlik spor taşra teşkilatı olarak 3 ana temelde hizmet veriyoruz. Yurt, spor ve gençlik hizmetleri, 7 tane gençlik merkezi hizmetimiz var, ulaşmayı başardığımız 80 bin gencimiz bu merkezlerimizden yararlandı.  Yurtlarımızda ve şu an bize bağlı özel yurtlarda kalan öğrencilerimizle birlikte 18 bin öğrencimiz var. Spor tarafında aklınıza gelebilecek her türlü desteği sağlıyoruz. Burada her branştaki gençlerimizin spor yapması için desteklerimiz sürüyor. Bu anlamda sadece gençlere değil aynı zamanda yetişkinlerin de spor yapması için projeler yürütüyoruz. Genel anlamda 3 ana başlıkta çalışmalarımız sürüyor. STK’lar bizi takip etsin ve gençlerimizin bizim imkânlarımızdan faydalanması için ön ayak olsunlar. Yapabildiğimiz kadar fayda sağlamaya çalışıyoruz.”     Toplantı sonunda BGKP İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney tarafından Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak’a günün anısına plaket takdimi yapıldı.
Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun (BGKP) 319.toplantısı İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak’ın konuşmacı olduğu toplantıda BGKP İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney, BGKP üyeleri ve denek temsilcileri hazır bulundu.

 

Toplantının açılışında konuşma yapan BGKP İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney, her sivil toplum kuruluşunun gençlere yönelik çalışması olduğunu ve gençliğe çok önem verdiklerini belirterek, “Her sivil toplum kuruluşumuz gençlere yönelik projeler yapıyor. Hepimizin önceliği ülkemizin geleceği olan gençlerimizin şuurlu şekilde yetişmesine katkı yapmaktır. Bugün aramızda bulunan Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak’a katılımları için teşekkür ederim” dedi.

 

 

Konuk konuşmacı Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak ise, gençlere yönelik faaliyetleri ve yürüttükleri projeler hakkında bilgilendirme de bulunurken, gençlerin gelişimine yönelik her konuda istişare etmeye de hazır olduklarını belirterek şöyle konuştu:


Gençlik ve Spor Bakanlığımız, taşra teşkilatlarımıza yani illere destek veriyor. Hem tesisleşme anlamında hem de maddi anlamda desteğini esirgemiyor. Genel anlamda ne kadar gencimize ulaşabileceğiz, bu bizim başarımızın kıstası olacak. Pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kaldığımız hizmetlerimize devam ediyoruz. Gençlik spor taşra teşkilatı olarak 3 ana temelde hizmet veriyoruz. Yurt, spor ve gençlik hizmetleri, 7 tane gençlik merkezi hizmetimiz var, ulaşmayı başardığımız 80 bin gencimiz bu merkezlerimizden yararlandı.  Yurtlarımızda ve şu an bize bağlı özel yurtlarda kalan öğrencilerimizle birlikte 18 bin öğrencimiz var. Spor tarafında aklınıza gelebilecek her türlü desteği sağlıyoruz. Burada her branştaki gençlerimizin spor yapması için desteklerimiz sürüyor. Bu anlamda sadece gençlere değil aynı zamanda yetişkinlerin de spor yapması için projeler yürütüyoruz. Genel anlamda 3 ana başlıkta çalışmalarımız sürüyor. STK’lar bizi takip etsin ve gençlerimizin bizim imkânlarımızdan faydalanması için ön ayak olsunlar. Yapabildiğimiz kadar fayda sağlamaya çalışıyoruz.”  

 

Toplantı sonunda BGKP İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney tarafından Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak’a günün anısına plaket takdimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.