İstanbul Tiyatro Festivali Ekim'de perde açıyor

03.09.2023 - 16:20, Güncelleme: 03.09.2023 - 16:20 2162+ kez okundu.
 

İstanbul Tiyatro Festivali Ekim'de perde açıyor

27. İstanbul Tiyatro Festivali programı açıklandı.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da bu yıl 27'ncisi düzenlenecek Tiyatro Festivali dopdolu programıyla 25 Ekim'de perdelerini açacak. Işıl Kasapoğlu'nun küratörlüğünde hazırlanan festival programında 20 tiyatro, performans ve dans gösterisi yer alıyor. Türkiye’den birçok oyunun prömiyerinin yanı sıra festivalde Almanya, İngiltere, Danimarka, Fransa, Gürcistan, İrlanda, İsrail ve Yunanistan’dan toplam 9 yapım izleyiciyle buluşacak. Festival 25 Ekim'de Pina Bausch'un ölümsüz başyapıtı "Cafe Müller' ile açılacak. 25 Kasım’a kadar sürecek festivalde izleyiciler, günümüz tiyatrosuna damgasını vuran, sahne sanatlarının geleceğine yön veren yönetmen ve koreografların eserlerini izleme fırsatı bulacak. 27. İstanbul Tiyatro Festivali Onur Ödülü, 4 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek bir törenle tiyatro oyuncusu ve yönetmen Mehmet Birkiye’ye sunulacak.

27. İstanbul Tiyatro Festivali programı açıklandı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da bu yıl 27'ncisi düzenlenecek Tiyatro Festivali dopdolu programıyla 25 Ekim'de perdelerini açacak.

Işıl Kasapoğlu'nun küratörlüğünde hazırlanan festival programında 20 tiyatro, performans ve dans gösterisi yer alıyor.

Türkiye’den birçok oyunun prömiyerinin yanı sıra festivalde Almanya, İngiltere, Danimarka, Fransa, Gürcistan, İrlanda, İsrail ve Yunanistan’dan toplam 9 yapım izleyiciyle buluşacak.

Festival 25 Ekim'de Pina Bausch'un ölümsüz başyapıtı "Cafe Müller' ile açılacak.

25 Kasım’a kadar sürecek festivalde izleyiciler, günümüz tiyatrosuna damgasını vuran, sahne sanatlarının geleceğine yön veren yönetmen ve koreografların eserlerini izleme fırsatı bulacak.

27. İstanbul Tiyatro Festivali Onur Ödülü, 4 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek bir törenle tiyatro oyuncusu ve yönetmen Mehmet Birkiye’ye sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.