İstanbullular ücretsiz interneti sevdi

04.02.2022 - 13:46, Güncelleme: 04.02.2022 - 13:46 1358+ kez okundu.
 

İstanbullular ücretsiz interneti sevdi

Güçlendirilen altyapısıyla kalitesi arttırılan hizmeti, İstanbulluların yanı sıra yabancı misafirler de çok tercih ediyor. İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İBB iştiraki İSTTELKOM tarafından sunulan ücretsiz internet hizmeti, İstanbul geneline yayılıyor. İstanbul’un 8.740 noktasında ücretsiz internet hizmeti veren İBB WiFi’nin abone sayısı 4,6 milyona, günlük kullanım sayısı 120 bine ulaştı.  İBB WiFi 2021 yılında metro, köy meydanı ve Şehir Hatları vapurları başta olmak üzere toplam 850 yeni erişim noktasında kuruldu. Bu lokasyonlardan 369’unda yüksek kapasiteli ve hızlı WiFi 6 teknolojisi kullanıldı. İBB, ücretsiz internete daha fazla insanın ulaşabilmesi amacıyla, İBB WiFi’yi kamusal alanlar başta olmak üzere şehir geneline yaygınlaştırmayı hedefliyor. EN ÇOK BAĞLANTI İSTİKLAL CADDESİ’NDE Ücretsiz internete en çok bağlanılan lokasyonlar ise Beyoğlu İstiklal Caddesi, Mecidiyeköy, Kadıköy, Taksim, Eminönü ve Sultanahmet Meydanı ile Yenikapı – Hacıosman Metro Hattı. İBB WiFi’de; kullanıcılara günlük 2 megabit hız, 1 gigabayt kota ile aylık toplam 30 GB ücretsiz internet hizmeti sunuluyor.

Güçlendirilen altyapısıyla kalitesi arttırılan hizmeti, İstanbulluların yanı sıra yabancı misafirler de çok tercih ediyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İBB iştiraki İSTTELKOM tarafından sunulan ücretsiz internet hizmeti, İstanbul geneline yayılıyor.

İstanbul’un 8.740 noktasında ücretsiz internet hizmeti veren İBB WiFi’nin abone sayısı 4,6 milyona, günlük kullanım sayısı 120 bine ulaştı.

 İBB WiFi 2021 yılında metro, köy meydanı ve Şehir Hatları vapurları başta olmak üzere toplam 850 yeni erişim noktasında kuruldu. Bu lokasyonlardan 369’unda yüksek kapasiteli ve hızlı WiFi 6 teknolojisi kullanıldı. İBB, ücretsiz internete daha fazla insanın ulaşabilmesi amacıyla, İBB WiFi’yi kamusal alanlar başta olmak üzere şehir geneline yaygınlaştırmayı hedefliyor.

EN ÇOK BAĞLANTI İSTİKLAL CADDESİ’NDE

Ücretsiz internete en çok bağlanılan lokasyonlar ise Beyoğlu İstiklal Caddesi, Mecidiyeköy, Kadıköy, Taksim, Eminönü ve Sultanahmet Meydanı ile Yenikapı – Hacıosman Metro Hattı.

İBB WiFi’de; kullanıcılara günlük 2 megabit hız, 1 gigabayt kota ile aylık toplam 30 GB ücretsiz internet hizmeti sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.