İzmir Gaziemir'de atık dallar evleri ısıtacak

05.02.2022 - 10:14, Güncelleme: 05.02.2022 - 10:14 1344+ kez okundu.
 

İzmir Gaziemir'de atık dallar evleri ısıtacak

Gaziemir Belediyesi’nin ağaçların güçlenmesi için yürüttüğü budama çalışmalarında ortaya çıkan odunlar, ihtiyaç sahibi ailelere yakacak olarak dağıtılıyor.İZMİR(İGFA)- Hayata geçirdiği sosyal projeleriyle ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Gaziemir Belediyesi, maddî zorluklar dolayısıyla yakacak odun alamayan yurttaşların yardımına koşuyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince parklardaki, yeşil alanlardaki, cadde ve sokaklardaki ağaçlar düzenli olarak budanıyor, devrilme tehlikesi olanlar da kesiliyor. Ağaçların ömrünün uzatılması, hastalıklara karşı direncinin artırılması amacıyla yürütülen budama çalışmaları kapsamında ortaya çıkan dallar, yakacak olarak değerlendiriliyor. Ekipler, yaptıkları çalışma sonucu ortaya  çıkan ağaç dallarını müdürlüğün şantiyesine taşıyor. Bu ağaç dalları, şantiyede kesilerek yakacak odun haline getiriliyor. Şantiyede hazırlanan odunlar, çuvallandıktan sonra Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ediliyor. Belediyenin yakacak yardımı, ekonomik zorluk yaşayan yurttaşlara nefes aldırıyor.

Gaziemir Belediyesi’nin ağaçların güçlenmesi için yürüttüğü budama çalışmalarında ortaya çıkan odunlar, ihtiyaç sahibi ailelere yakacak olarak dağıtılıyor.

İZMİR(İGFA)- Hayata geçirdiği sosyal projeleriyle ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Gaziemir Belediyesi, maddî zorluklar dolayısıyla yakacak odun alamayan yurttaşların yardımına koşuyor.

Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince parklardaki, yeşil alanlardaki, cadde ve sokaklardaki ağaçlar düzenli olarak budanıyor, devrilme tehlikesi olanlar da kesiliyor. Ağaçların ömrünün uzatılması, hastalıklara karşı direncinin artırılması amacıyla yürütülen budama çalışmaları kapsamında ortaya çıkan dallar, yakacak olarak değerlendiriliyor. Ekipler, yaptıkları çalışma sonucu ortaya  çıkan ağaç dallarını müdürlüğün şantiyesine taşıyor. Bu ağaç dalları, şantiyede kesilerek yakacak odun haline getiriliyor. Şantiyede hazırlanan odunlar, çuvallandıktan sonra Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ediliyor. Belediyenin yakacak yardımı, ekonomik zorluk yaşayan yurttaşlara nefes aldırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.