İzmirli eğitimciler Erasmus ile Barcelona'da

04.02.2022 - 12:05, Güncelleme: 04.02.2022 - 12:05 1174+ kez okundu.
 

İzmirli eğitimciler Erasmus ile Barcelona'da

İzmir Karabağlar Agah Efendi İlkokulu Müdürü Burçak Akseki ve 11 öğretmen Europass Academy of Creativity’de (Barselona) “Çatışma Yönetimi, Duygusal Zeka ve Zorbalık Önleme” konulu eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.İZMİR (İGFA) - İzmirli eğitimciler eğitimin ilk günü Barselona Türkiye Başkonsolosu Selen Evcit'i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü  Burçak Akseki liderliğinde proje Koordinatörü sınıf öğretmeni İbrahim Çelik ve Rehber  Öğretmen Melda Oral’ın katkıları ile hazırlanan Erasmus Plus Okul Eğitimi alanında hazırlanan “Zorba Olma, Kanka Ol’ isimli proje hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Projenin amacının daha olumlu bir okul ikliminin gelişmesine katkı sağlamak olduğunu ifade eden Müdür Akseki, sanatı da okul müfredatına entegre edilmesinin önemini anladıklarını anlattı. Akseki, ayrıca katılımcıların hem duygusal okuryazarlık hem de dijital okur yazarlık becerileri geliştiğini söyledi. Ziyaretlerde eğitimciler, Picasso Müzesi ve Gaudi'nin eserleri başta olmak üzere birçok kültürel ve tarihi yerleri de gezdi.

İzmir Karabağlar Agah Efendi İlkokulu Müdürü Burçak Akseki ve 11 öğretmen Europass Academy of Creativity’de (Barselona) “Çatışma Yönetimi, Duygusal Zeka ve Zorbalık Önleme” konulu eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

İZMİR (İGFA) - İzmirli eğitimciler eğitimin ilk günü Barselona Türkiye Başkonsolosu Selen Evcit'i makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü  Burçak Akseki liderliğinde proje Koordinatörü sınıf öğretmeni İbrahim Çelik ve Rehber  Öğretmen Melda Oral’ın katkıları ile hazırlanan Erasmus Plus Okul Eğitimi alanında hazırlanan “Zorba Olma, Kanka Ol’ isimli proje hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Projenin amacının daha olumlu bir okul ikliminin gelişmesine katkı sağlamak olduğunu ifade eden Müdür Akseki, sanatı da okul müfredatına entegre edilmesinin önemini anladıklarını anlattı. Akseki, ayrıca katılımcıların hem duygusal okuryazarlık hem de dijital okur yazarlık becerileri geliştiğini söyledi.

Ziyaretlerde eğitimciler, Picasso Müzesi ve Gaudi'nin eserleri başta olmak üzere birçok kültürel ve tarihi yerleri de gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.