İzmit Aşevi'nden depremzedelere yemek ikramı

18.02.2023 - 14:58, Güncelleme: 18.02.2023 - 14:58 645+ kez okundu.
 

İzmit Aşevi'nden depremzedelere yemek ikramı

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi Aşevi, deprem bölgesinde günde 10 bin kişilik yemek çıkarıyorKOCAELİ (İGFA) -  Ülkenin güney bölgesini etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından bölgede hemen koordine olan İzmit Belediyesi ekipleri, depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Hatay’ın Defne ilçesinde organize olan Kocaeli'nin İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı aşevi ekipleri, depremzedeler için yemek yapma çalışmalarını titizlik ile sürdürüyor. DEPREMZEDELERE ÜÇ ÖĞÜN YEMEK ÇIKARTILIYOR Defne’de kurulan 150 çadırlık alanda mutfak kuran İzmit Belediyesi Aşevi ekipleri, her gün depremzedelere üç öğün olmak üzere 10 bin kişilik sıcak yemek çıkarıyor. Bu zorlu günlerde depremde mağdur olan vatandaşların gıda ihtiyacını karşılayan İzmit Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ilerleyen süreçte de devam edecek.

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi Aşevi, deprem bölgesinde günde 10 bin kişilik yemek çıkarıyor

KOCAELİ (İGFA) -  Ülkenin güney bölgesini etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından bölgede hemen koordine olan İzmit Belediyesi ekipleri, depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Hatay’ın Defne ilçesinde organize olan Kocaeli'nin İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı aşevi ekipleri, depremzedeler için yemek yapma çalışmalarını titizlik ile sürdürüyor.

DEPREMZEDELERE ÜÇ ÖĞÜN YEMEK ÇIKARTILIYOR

Defne’de kurulan 150 çadırlık alanda mutfak kuran İzmit Belediyesi Aşevi ekipleri, her gün depremzedelere üç öğün olmak üzere 10 bin kişilik sıcak yemek çıkarıyor. Bu zorlu günlerde depremde mağdur olan vatandaşların gıda ihtiyacını karşılayan İzmit Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ilerleyen süreçte de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.