İzmit Belediyesinden Kocaeli Kadın Girişimcilere ziyaret

05.02.2022 - 15:20, Güncelleme: 05.02.2022 - 15:20 1594+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesinden Kocaeli Kadın Girişimcilere ziyaret

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nurcan Babalık’ı ziyaret ederek müdürlük faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, Sosyolog Burcu Öztürk ve Psikolog Kübra Şıvgın Kara, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nurcan Babalık ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette İcra Kurulu Üyesi Ayşen Erbayri, İcra Kurulu Üyesi Nezehat Çini ve Kocaeli Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Üye İlişkileri Sorumlusu Seçkin Ökte yer aldı.  Girişimci kadınlar için TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu ile yapılabilecek iş birliği hakkında detaylı görüşme sağlayan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, İzmit Kadın Girişimciler, İzmit Çarşısı, Çınar Çocuk Evi, Doğa Eğitim Kampüsü ve İZMEK’in faaliyetlerinden bahsetti. Kadın girişimcilere pazarlama, iletişim, markalaşma gibi konularda eğitim verilmesi planlanırken sürdürülebilir fayda oluşturan projelerin önemini de vurguladı. Verimli geçen toplantı sonrası Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, İZGİM Mozaik Atölyesi’nden girişimci kadınların el emeği ile yaptığı Çınar Yaprağını TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nurcan Babalık’ a hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nurcan Babalık’ı ziyaret ederek müdürlük faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, Sosyolog Burcu Öztürk ve Psikolog Kübra Şıvgın Kara, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nurcan Babalık ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette İcra Kurulu Üyesi Ayşen Erbayri, İcra Kurulu Üyesi Nezehat Çini ve Kocaeli Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Üye İlişkileri Sorumlusu Seçkin Ökte yer aldı. 

Girişimci kadınlar için TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu ile yapılabilecek iş birliği hakkında detaylı görüşme sağlayan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, İzmit Kadın Girişimciler, İzmit Çarşısı, Çınar Çocuk Evi, Doğa Eğitim Kampüsü ve İZMEK’in faaliyetlerinden bahsetti. Kadın girişimcilere pazarlama, iletişim, markalaşma gibi konularda eğitim verilmesi planlanırken sürdürülebilir fayda oluşturan projelerin önemini de vurguladı.

Verimli geçen toplantı sonrası Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, İZGİM Mozaik Atölyesi’nden girişimci kadınların el emeği ile yaptığı Çınar Yaprağını TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nurcan Babalık’ a hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.