İzmitliler yeni yıl için dilekleri kutulara bırakacak

30.12.2021 - 19:07, Güncelleme: 30.12.2021 - 19:07 677+ kez okundu.
 

İzmitliler yeni yıl için dilekleri kutulara bırakacak

Kocaeli'de İzmitli vatandaşlar, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İzmit’in çeşitli bölgelerine yerleştirilen dilek kutuları ile yeni yıl dileklerini dilek kutusuna bırakacak.KOCAELİ (İGFA) - Yeni yıla sayılı günler kala yeni yıl heyecanının hissedildiği İzmit’te, kent yılbaşı konseptine uygun olarak İzmit Belediyesi tarafından hazırlanıyor. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerine dilek kutusu yerleştirdi.  İzmitli vatandaşlar yeni yıldan beklentilerini “2022’ den bir dileğim var” yazılı dilek kutularına bırakacak. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kenti yılbaşı konseptine hazırlıyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sabri Yalım Parkı, Yeni Cuma Çay Bahçesi, Cumhuriyet Çocuk Parkı, Acısu Mehmet Sadık Efe Parkı ve Fevziye Camii Parkı’na dilek kutuları yerleştirdi. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnun kaldığını belirterek Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e de teşekkürlerini iletti.

Kocaeli'de İzmitli vatandaşlar, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İzmit’in çeşitli bölgelerine yerleştirilen dilek kutuları ile yeni yıl dileklerini dilek kutusuna bırakacak.

KOCAELİ (İGFA) - Yeni yıla sayılı günler kala yeni yıl heyecanının hissedildiği İzmit’te, kent yılbaşı konseptine uygun olarak İzmit Belediyesi tarafından hazırlanıyor.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerine dilek kutusu yerleştirdi.  İzmitli vatandaşlar yeni yıldan beklentilerini “2022’ den bir dileğim var” yazılı dilek kutularına bırakacak.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kenti yılbaşı konseptine hazırlıyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sabri Yalım Parkı, Yeni Cuma Çay Bahçesi, Cumhuriyet Çocuk Parkı, Acısu Mehmet Sadık Efe Parkı ve Fevziye Camii Parkı’na dilek kutuları yerleştirdi. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnun kaldığını belirterek Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e de teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.