KADIKÖY TRAFİĞİNE YENİ NEŞTER

Asayiş 08.12.2021 - 19:47, Güncelleme: 08.12.2021 - 19:47 772+ kez okundu.
 

KADIKÖY TRAFİĞİNE YENİ NEŞTER

İBB, Kadıköy Bostancı’dan Kayışdağı Yolu’na kesintisiz bağlantı sağlamak ve bölge trafiğini rahatlatmak amacıyla E-5 Karayolu’nda alt geçit çalışması başlattı. İlk etabı 30 gün sürecek çalışmanın tamamının Şubat 2022’de bitirilmesi hedefleniyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kadıköy’de Bostancı – Maltepe aksındaki trafiği rahatlatacak yeni bir proje başlattı. “Bostancı - Kayışdağı Arası Yol Kavşak Projesi İnşaatı” kapsamında; D-100 (E-5) Karayolu’na alt geçit ile yan yol köprüsü, dere geçiş köprüsü ve bağlantı yolları yapılıyor. Söz konusu çalışma için 3 Aralık’ta UTK’da (Ulaşım ve Trafik Komisyonu) Geçici Trafik Sirkülasyonu kararı alındı. 5 Aralık’ta başlayan çalışmanın ilk etabı 30 gün sürecek. Projenin ilk etabı için Kartal-Kadıköy istikametindeki trafik akışı 3 şerit olarak yan yola alındı. İki ay sürecek çalışma kapsamında, bölgede mevcut yol aksı zaman zaman değiştirilecek. İşin tamamının 7 Şubat 2022 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor. Proje bitirildiğinde, Bostancı ve Kayışdağı arasında kesintisiz bir ulaşım sağlanacak. Bostancı Kavşağı ve Küçükyalı Kavşağı trafiği rahatlatılarak, D-100 Karayolu trafiğinin yoğunluğu azaltılacak. D-100 Karayolu Güney Yan Yolu ise tek yöne dönecek.
İBB, Kadıköy Bostancı’dan Kayışdağı Yolu’na kesintisiz bağlantı sağlamak ve bölge trafiğini rahatlatmak amacıyla E-5 Karayolu’nda alt geçit çalışması başlattı. İlk etabı 30 gün sürecek çalışmanın tamamının Şubat 2022’de bitirilmesi hedefleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kadıköy’de Bostancı – Maltepe aksındaki trafiği rahatlatacak yeni bir proje başlattı. “ Bostancı - Kayışdağı Arası Yol Kavşak Projesi İnşaatı” kapsamında; D-100 (E-5) Karayolu’na alt geçit ile yan yol köprüsü, dere geçiş köprüsü ve bağlantı yolları yapılıyor.

Söz konusu çalışma için 3 Aralık’ta UTK’da (Ulaşım ve Trafik Komisyonu) Geçici Trafik Sirkülasyonu kararı alındı. 5 Aralık’ta başlayan çalışmanın ilk etabı 30 gün sürecek.

Projenin ilk etabı için Kartal- Kadıköy istikametindeki trafik akışı 3 şerit olarak yan yola alındı. İki ay sürecek çalışma kapsamında, bölgede mevcut yol aksı zaman zaman değiştirilecek. İşin tamamının 7 Şubat 2022 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor.

Proje bitirildiğinde, Bostancı ve Kayışdağı arasında kesintisiz bir ulaşım sağlanacak. Bostancı Kavşağı ve Küçükyalı Kavşağı trafiği rahatlatılarak, D-100 Karayolu trafiğinin yoğunluğu azaltılacak. D-100 Karayolu Güney Yan Yolu ise tek yöne dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.