Kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

14.03.2022 - 14:08, Güncelleme: 14.03.2022 - 14:08 1007+ kez okundu.
 

Kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlarında mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlarında mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı. Alınan bilgiye göre, Ketençimen yolunda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bir araç mahsur kaldı. Mahsur kalanların yardım talep etmesinin ardından bölgeye AFAD ve İl Özel idaresi ekipleri sevk edildi. Mahsur kalan 2 kişi ekiplerin çalışması sonucunda kurtarıldı.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlarında mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlarında mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı. Alınan bilgiye göre, Ketençimen yolunda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bir araç mahsur kaldı.

Mahsur kalanların yardım talep etmesinin ardından bölgeye AFAD ve İl Özel idaresi ekipleri sevk
edildi. Mahsur kalan 2 kişi ekiplerin çalışması sonucunda kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.