Kayseri ERÜ yara sarıyor

09.02.2023 - 17:45, Güncelleme: 09.02.2023 - 17:45 1426+ kez okundu.
 

Kayseri ERÜ yara sarıyor

Yaşanan deprem felaketinde tüm imkanların seferber edildiği Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) deprem bölgesindeki yaralar sarılmaya devam ediyor.Mehmet UZEL(KAYSERİ İGFA) Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden oluşan 6 kişilik doktor ekibinin ardından bugün gönüllü olarak giden ikinci sağlık ekibi de deprem bölgesine yola çıktı. Öğretim Üyelerinin yer aldığı 14 kişilik gönüllü sağlık ekibi, sağlık malzemeleri ile ERÜ’ye ait otobüs ile deprem bölgesine gönderildi.  Yola çıkan sağlık ekibi Rektör Prof. Dr. Fatih Altun ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan ve M. Hakan Poyrazoğlu tarafından yolcu edildi.

Yaşanan deprem felaketinde tüm imkanların seferber edildiği Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) deprem bölgesindeki yaralar sarılmaya devam ediyor.

Mehmet UZEL(KAYSERİ İGFA)
Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden oluşan 6 kişilik doktor ekibinin ardından bugün gönüllü olarak giden ikinci sağlık ekibi de deprem bölgesine yola çıktı.

Öğretim Üyelerinin yer aldığı 14 kişilik gönüllü sağlık ekibi, sağlık malzemeleri ile ERÜ’ye ait otobüs ile deprem bölgesine gönderildi.

 Yola çıkan sağlık ekibi Rektör Prof. Dr. Fatih Altun ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan ve M. Hakan Poyrazoğlu tarafından yolcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.