Kesintisiz enerji için zorlu kış mesaisi

04.02.2022 - 14:05, Güncelleme: 04.02.2022 - 14:05 1350+ kez okundu.
 

Kesintisiz enerji için zorlu kış mesaisi

Çoruh EDAŞ, zorlu kış koşullarının etkili olduğu Karadeniz Bölgesi’nde, abonelerine kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle çalışmalarında hız kesmiyor. RİZE (İGFA) - Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), kışın etkisini yoğun olarak gösterdiği şu günlerde, zorlu hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek arızalara müdahale edebilmek için sorumluluk bölgesi illerde 7/24 görev başında. Ekipler, kırsalda kar kalınlığının 1 metreyi aştığı, hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü bölgede, kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2 milyon nüfusa enerji arzı sağladıklarını belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, 61 bin 488 kilometre hat uzunluğunda, 12 bin 971 trafo ile kaliteli ve kesintisiz enerji hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Çoruh EDAŞ, zorlu kış koşullarının etkili olduğu Karadeniz Bölgesi’nde, abonelerine kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle çalışmalarında hız kesmiyor.

RİZE (İGFA) - Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), kışın etkisini yoğun olarak gösterdiği şu günlerde, zorlu hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek arızalara müdahale edebilmek için sorumluluk bölgesi illerde 7/24 görev başında.

Ekipler, kırsalda kar kalınlığının 1 metreyi aştığı, hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü bölgede, kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2 milyon nüfusa enerji arzı sağladıklarını belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, 61 bin 488 kilometre hat uzunluğunda, 12 bin 971 trafo ile kaliteli ve kesintisiz enerji hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.