KIZILAY OSMANGAZİ’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Gündem 28.02.2022 - 14:40, Güncelleme: 28.02.2022 - 14:40 2462+ kez okundu.
 

KIZILAY OSMANGAZİ’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Kızılay Osmangazi Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda, 3 yıldır Kızılay Osmangazi Şubesi’nin Başkanlığını yapan Halil Atalay görevi Sinan Aydın’a devretti.
Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Kızılay Osmangazi Şubesi’nin önceki dönem başkanı Halil Atalay, başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtirken, “3 yıllık süreçte gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizin altında hepimizin imzası var. Tüm gönüllü arkadaşlarıma özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederim. Her zaman ‘biz’ olarak faaliyetlerimizi sürdürdük, hayırda yarıştık. Bu dönemde yüzlerce aileye, binlerce yardıma muhtaç insanlarımıza gocundurmadan dokunmaya gayret ettik. Bundan sonraki süreçte görev alan arkadaşlarıma başarılar dilerim” şeklinde konuştu. Prof. Dr. İbrahim Keskin’in Divan Başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurula, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Kır, Kızılay Bursa Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve MÜSİAD Bursa Şubesi önceki dönem başkanlarından Mustafa Gürses ile STK temsilcileri katıldı. Genel Kurulda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, “Faaliyetlerini övünerek takip ettiğimiz güzel bir kuruluşumuz olan Kızılay Osmangazi Şubesi’nin tecrübeli başkanı Halil Atalay, hizmet bayrağını genç bir kardeşimize devrediyor. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Misafir konuşmaları bölümünde görüşlerini açıklayan Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Kır ile MÜSİAD Bursa Şubesi önceki dönem başkanlarından Mustafa Gürses de başarılı çalışmaları nedeniyle Halil Atalay’ı tebrik ederken, yeni yönetime başarı dilediler. Kızılay Osmangazi Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda, faaliyet raporu ile mali tabloların okunarak müzakeresi ve kabulünden sonra yapılan seçim sonucu yeni yönetim kurulu belirlendi. Seçim sonucu teşekkür konuşması yapan Kızılay Osmangazi Şubesi’nin yeni başkanı Sinan Aydın da, “Başkanımız Halil Atalay’a bu 3 yıllık süreçte hayata geçirdiği başarılı projeler ve Kızılay gönüllüleriyle bulunduğu faaliyetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hayır çıtasını yükseklere taşıyan başkanımızı geçmeyi ve daha fazla ihtiyaç sahibi insanlara uluşmayı hedefliyoruz” dedi. Kızılay Osmangazi Şubesi’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Sinan Aydın (Başkan), Özgür Sönmez, Gökhan İkikardeş, Abdüssamed Kahraman, Lokman Eren Torun, Halil İbrahim Karaalp, Hülya Kara
Kızılay Osmangazi Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda, 3 yıldır Kızılay Osmangazi Şubesi’nin Başkanlığını yapan Halil Atalay görevi Sinan Aydın’a devretti.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Kızılay Osmangazi Şubesi’nin önceki dönem başkanı Halil Atalay, başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtirken, “3 yıllık süreçte gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizin altında hepimizin imzası var. Tüm gönüllü arkadaşlarıma özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederim. Her zaman ‘biz’ olarak faaliyetlerimizi sürdürdük, hayırda yarıştık. Bu dönemde yüzlerce aileye, binlerce yardıma muhtaç insanlarımıza gocundurmadan dokunmaya gayret ettik. Bundan sonraki süreçte görev alan arkadaşlarıma başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. İbrahim Keskin’in Divan Başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurula, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Kır, Kızılay Bursa Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve MÜSİAD Bursa Şubesi önceki dönem başkanlarından Mustafa Gürses ile STK temsilcileri katıldı.

Genel Kurulda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, “Faaliyetlerini övünerek takip ettiğimiz güzel bir kuruluşumuz olan Kızılay Osmangazi Şubesi’nin tecrübeli başkanı Halil Atalay, hizmet bayrağını genç bir kardeşimize devrediyor. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Misafir konuşmaları bölümünde görüşlerini açıklayan Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Kır ile MÜSİAD Bursa Şubesi önceki dönem başkanlarından Mustafa Gürses de başarılı çalışmaları nedeniyle Halil Atalay’ı tebrik ederken, yeni yönetime başarı dilediler.

Kızılay Osmangazi Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda, faaliyet raporu ile mali tabloların okunarak müzakeresi ve kabulünden sonra yapılan seçim sonucu yeni yönetim kurulu belirlendi.

Seçim sonucu teşekkür konuşması yapan Kızılay Osmangazi Şubesi’nin yeni başkanı Sinan Aydın da, “Başkanımız Halil Atalay’a bu 3 yıllık süreçte hayata geçirdiği başarılı projeler ve Kızılay gönüllüleriyle bulunduğu faaliyetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hayır çıtasını yükseklere taşıyan başkanımızı geçmeyi ve daha fazla ihtiyaç sahibi insanlara uluşmayı hedefliyoruz” dedi.

Kızılay Osmangazi Şubesi’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Sinan Aydın (Başkan), Özgür Sönmez, Gökhan İkikardeş, Abdüssamed Kahraman, Lokman Eren Torun, Halil İbrahim Karaalp, Hülya Kara

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.