Kızılay'dan yolda kalan vatandaşlara yardım eli

10.02.2022 - 17:12, Güncelleme: 10.02.2022 - 17:12 1711+ kez okundu.
 

Kızılay'dan yolda kalan vatandaşlara yardım eli

Kızılay Derneği Niğde Şubesi ekipleri Ulukışla Derneği E-90 Karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan şoför ve yolculara kumanya ve su ikramında bulundu.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Uzun kuyrukların oluştuğu Ulukışla E-90 Karayolunda vatandaşlara ikramlarda bulunan Kızılay Derneği Niğde Şubesi ekipleri vatandaşların takdirini topladı. Kızılay ekipleri Ulukışla Niğde yolu Çaykavak Mevkiinde yol kenarında yiyecek arayan sokak hayvanlarına da yem bıraktı. Karla kaplı bölgede yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar Kızılay ekiplerinin yardımı ile hayat buldu.

Kızılay Derneği Niğde Şubesi ekipleri Ulukışla Derneği E-90 Karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan şoför ve yolculara kumanya ve su ikramında bulundu.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Uzun kuyrukların oluştuğu Ulukışla E-90 Karayolunda vatandaşlara ikramlarda bulunan Kızılay Derneği Niğde Şubesi ekipleri vatandaşların takdirini topladı. Kızılay ekipleri Ulukışla Niğde yolu Çaykavak Mevkiinde yol kenarında yiyecek arayan sokak hayvanlarına da yem bıraktı. Karla kaplı bölgede yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar Kızılay ekiplerinin yardımı ile hayat buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.