KKTC'de köy kadınlarının el emekleri sergilendi

11.06.2023 - 14:16, Güncelleme: 11.06.2023 - 14:16 961+ kez okundu.
 

KKTC'de köy kadınlarının el emekleri sergilendi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, köy kadın kursu sergilerini gezdiKKTC (İGFA) - KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mehmetçik Büyükkkonuk Belediyesi'ne bağlı Mehmetçik, Kumyalı, Çayırova, Büyükkonuk ve Yedikonuk Köy Kadın Kursu sergi açılışına katıldı. Sergi açılışında ayrıca Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu yer aldı. Sergi açılışında Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Gülşen Hocanın ve Karpaz Meslek Lisesi Müdürü Cumali Avcı bir konuşma gerçekleştirdi. Mehmetçik, Kumyalı, Çayırova, Büyükkonuk ve Yedikonuk Köy Kadın Kursu sergisinde öğretmen Emete Mavili Karamansoylu ve Hülya Tekman'ın öğrencilerinin 2022-2023 kurs dönemi süresince el emekleri ve yaratıcılıklarıyla hazırladıkları ürünler sergilendi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, köy kadın kursu sergilerini gezdi

KKTC (İGFA) - KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mehmetçik Büyükkkonuk Belediyesi'ne bağlı Mehmetçik, Kumyalı, Çayırova, Büyükkonuk ve Yedikonuk Köy Kadın Kursu sergi açılışına katıldı.

Sergi açılışında ayrıca Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu yer aldı.

Sergi açılışında Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Gülşen Hocanın ve Karpaz Meslek Lisesi Müdürü Cumali Avcı bir konuşma gerçekleştirdi.

Mehmetçik, Kumyalı, Çayırova, Büyükkonuk ve Yedikonuk Köy Kadın Kursu sergisinde öğretmen Emete Mavili Karamansoylu ve Hülya Tekman'ın öğrencilerinin 2022-2023 kurs dönemi süresince el emekleri ve yaratıcılıklarıyla hazırladıkları ürünler sergilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.