Kocaeli İzmit Belediyesi, ağır vasıta şoförü alacak

10.02.2022 - 17:35, Güncelleme: 10.02.2022 - 17:35 1714+ kez okundu.
 

Kocaeli İzmit Belediyesi, ağır vasıta şoförü alacak

İzmit Belediyesi, BEKAŞ bünyesinde geçici süreli (5 ay 29 gün) istihdam edilmek üzere ağır vasıta şoförü personel alımı yapacağını açıkladı.KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi, belediye iştiraklerinden olan BEKAŞ bünyesinde geçici süreli (5 ay 29 gün) istihdam edilmek üzere ağır vasıta şoförü personel alımı yapacak. Geçici süreli ağır vasıta şoförü personel alımı için başvurular 8 Şubat-17 Şubat 2022 tarihleri arasında sadece kariyer.izmit.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek.  İzmit Belediyesinin kariyer sitesi olan kariyer.izmit.bel.tr adresinde “İzmit’i çok seven” ve “Gülümseyen çalışma arkadaşları arıyoruz” ifadeleri ile yer alan ilanda işe alınacak geçici personellerin E sınıfı ehliyet, SRC 2, SRC 4 ve Psikoteknik belgelerine sahip olması gerekiyor. Gerçekleştirilecek başvuruların ardından yapılacak mülakatlar neticesinde yeni personeller İzmit Belediyesinin bünyesine katılacak. 

İzmit Belediyesi, BEKAŞ bünyesinde geçici süreli (5 ay 29 gün) istihdam edilmek üzere ağır vasıta şoförü personel alımı yapacağını açıkladı.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi, belediye iştiraklerinden olan BEKAŞ bünyesinde geçici süreli (5 ay 29 gün) istihdam edilmek üzere ağır vasıta şoförü personel alımı yapacak. Geçici süreli ağır vasıta şoförü personel alımı için başvurular 8 Şubat-17 Şubat 2022 tarihleri arasında sadece kariyer.izmit.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek. 

İzmit Belediyesinin kariyer sitesi olan kariyer.izmit.bel.tr adresinde “İzmit’i çok seven” ve “Gülümseyen çalışma arkadaşları arıyoruz” ifadeleri ile yer alan ilanda işe alınacak geçici personellerin E sınıfı ehliyet, SRC 2, SRC 4 ve Psikoteknik belgelerine sahip olması gerekiyor. Gerçekleştirilecek başvuruların ardından yapılacak mülakatlar neticesinde yeni personeller İzmit Belediyesinin bünyesine katılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.