Kocaeli İzmit'te katı atıklar belli günlerde toplanacak

Gündem 29.01.2022 - 16:32, Güncelleme: 30.01.2022 - 13:08 1230+ kez okundu.
 

Kocaeli İzmit'te katı atıklar belli günlerde toplanacak

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklara atılan moloz ve hurda ev eşyalarını sokaklarda kirlilik oluşturmamak adına belirlenen günlerde toplayacak.
KOCAELİ (İGFA)- Temiz bir İzmit için kentin her noktasında gece gündüz temizlik çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü cadde, sokak ve boş alanlarda evsel atık dışında moloz atığı ve hurda ev eşyası atılmasının üzerine haftanın belirli günlerinde moloz ve mobilya atıklarını toplama kararı aldı. Atıklar belirlenen plan dahilinde toplanacak. İzmit Belediyesi vatandaşları atık konusunda duyarlı olmaya davet etti.  İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak görev ve sorumluluğumuzun bilinci içinde tüm iyi niyet ve gayretimizle çalışmalarımızı sürdürürken, sokaklara bırakılan eski ev eşyası, inşaat atıkları ve molozlara karşı, gerek temizlik gerekse salgının yayılma riskini de göz önünde bulundurarak değerli hemşerilerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.   
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklara atılan moloz ve hurda ev eşyalarını sokaklarda kirlilik oluşturmamak adına belirlenen günlerde toplayacak.

KOCAELİ (İGFA)- Temiz bir İzmit için kentin her noktasında gece gündüz temizlik çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü cadde, sokak ve boş alanlarda evsel atık dışında moloz atığı ve hurda ev eşyası atılmasının üzerine haftanın belirli günlerinde moloz ve mobilya atıklarını toplama kararı aldı. Atıklar belirlenen plan dahilinde toplanacak. İzmit Belediyesi vatandaşları atık konusunda duyarlı olmaya davet etti. 

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak görev ve sorumluluğumuzun bilinci içinde tüm iyi niyet ve gayretimizle çalışmalarımızı sürdürürken, sokaklara bırakılan eski ev eşyası, inşaat atıkları ve molozlara karşı, gerek temizlik gerekse salgının yayılma riskini de göz önünde bulundurarak değerli hemşerilerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.