Kosova Cumhurbaşkanı Türkiye'de

01.03.2022 - 17:11, Güncelleme: 01.03.2022 - 17:11 1526+ kez okundu.
 

Kosova Cumhurbaşkanı Türkiye'de

Kosova Cumhurbaşkanı Osmani-Sadriu, resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi. ANKARA (İGFA) - Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Ankara'ya geldi. Ankara'da gerçekleştirilecek resmî görüşmeler öncesinde resmi karşılama töreni düzenlendi. Türkiye-Kosova ilişkileri tüm yönleriyle değerlendirileceği görüşmede, ikili iş birliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar hakkında fikir alışverişinde de bulunulacak. Osmani-Sadriu tarafından Türkiye’ye gerçekleştirilen bu ilk resmî ziyarette, ikili ilişkilerin yanı sıra Balkanlar başta olmak üzere güncel, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alınacak. https://youtu.be/RPkfzMTihTU

Kosova Cumhurbaşkanı Osmani-Sadriu, resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi.

ANKARA (İGFA) - Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Ankara'ya geldi.

Ankara'da gerçekleştirilecek resmî görüşmeler öncesinde resmi karşılama töreni düzenlendi.

Türkiye-Kosova ilişkileri tüm yönleriyle değerlendirileceği görüşmede, ikili iş birliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar hakkında fikir alışverişinde de bulunulacak.

Osmani-Sadriu tarafından Türkiye’ye gerçekleştirilen bu ilk resmî ziyarette, ikili ilişkilerin yanı sıra Balkanlar başta olmak üzere güncel, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alınacak.

https://youtu.be/RPkfzMTihTU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.