M. Faruk Vural adaylığını açıkladı

05.02.2022 - 08:45, Güncelleme: 05.02.2022 - 08:45 1203+ kez okundu.
 

M. Faruk Vural adaylığını açıkladı

Kayseri Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz, Kalorifer, Sondaj ve İnşaat Tenekecileri ve Malzemeleri Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 10 Şubat'ta yapacağı genel kurul için M. Faruk Vural başkan adaylığını açıkladı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Daha önce Kayseri Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz, Kalorifer, Sondaj ve İnşaat Tenekecileri ve Malzemeleri Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda başkanlık yapan M. Faruk Vural geçtiğimiz yıllarda Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda da yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeliklerinde bulundu. Üyelerin kredi temenininde kolaylıklar sağlayan Vural, ticaret il müdürlüğü ve Kocasinan Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti komisyonlarında da yer aldı. Kayseri Çıraklık Eğitimini Geliştirme Derneği başkanlığını da yürüten M. Faruk Vural, mesleki eğitim merkezine Kayseri'ye doğal gaz gelmesiyle birlikte Ayşe Baldöktü MEM ile Elginkan Vakfı aracılığı ile doğal gaz atölyesinin yapılmasını sağlayarak burada yüzlerce çırak ve kalfanın eğitim almasına ön ayak oldu. ECA'nın Kayseri yetkil servisliğini yapan Vural, odayı harekete geçirmek için aday olduğunu dile getirdi. 

Kayseri Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz, Kalorifer, Sondaj ve İnşaat Tenekecileri ve Malzemeleri Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 10 Şubat'ta yapacağı genel kurul için M. Faruk Vural başkan adaylığını açıkladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Daha önce Kayseri Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz, Kalorifer, Sondaj ve İnşaat Tenekecileri ve Malzemeleri Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda başkanlık yapan M. Faruk Vural geçtiğimiz yıllarda Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda da yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeliklerinde bulundu.

Üyelerin kredi temenininde kolaylıklar sağlayan Vural, ticaret il müdürlüğü ve Kocasinan Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti komisyonlarında da yer aldı.

Kayseri Çıraklık Eğitimini Geliştirme Derneği başkanlığını da yürüten M. Faruk Vural, mesleki eğitim merkezine Kayseri'ye doğal gaz gelmesiyle birlikte Ayşe Baldöktü MEM ile Elginkan Vakfı aracılığı ile doğal gaz atölyesinin yapılmasını sağlayarak burada yüzlerce çırak ve kalfanın eğitim almasına ön ayak oldu.

ECA'nın Kayseri yetkil servisliğini yapan Vural, odayı harekete geçirmek için aday olduğunu dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.