Malatya protokolünden moral veren kutlama

02.01.2022 - 12:59, Güncelleme: 02.01.2022 - 12:59 1294+ kez okundu.
 

Malatya protokolünden moral veren kutlama

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberindeki protokol ile birlikte 2022 yılına görevi başında giren personellere moral ziyaretinde bulundu.MALATYA (İGFA) - Malatya'da ilk olarak Adıyaman-Çelikhan yolu üzerinde bulunan Polis Kontrol Noktasında görevli polis memurları ziyaret eden il protokolü, daha sonra Örnekköy Jandarma Karakolu, Görgü (Cafana) Polis Kontrol noktası, 112 Acil Çağrı Merkezi ile İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli itfaiye personellerini ziyaret etti. 2022 yılının hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, görevi başında 2022 yılını karşılayan emniyet mensupları ve personellere yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek yeni yıllarını en içten dileklerle kutladı.

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberindeki protokol ile birlikte 2022 yılına görevi başında giren personellere moral ziyaretinde bulundu.

MALATYA (İGFA) - Malatya'da ilk olarak Adıyaman-Çelikhan yolu üzerinde bulunan Polis Kontrol Noktasında görevli polis memurları ziyaret eden il protokolü, daha sonra Örnekköy Jandarma Karakolu, Görgü (Cafana) Polis Kontrol noktası, 112 Acil Çağrı Merkezi ile İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli itfaiye personellerini ziyaret etti.

2022 yılının hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, görevi başında 2022 yılını karşılayan emniyet mensupları ve personellere yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek yeni yıllarını en içten dileklerle kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.