Manis Salihli'ye 13 milyon TL'lik yatırım

16.07.2023 - 12:07, Güncelleme: 16.07.2023 - 12:07 1035+ kez okundu.
 

Manis Salihli'ye 13 milyon TL'lik yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Yağmurlar mahallesinde 154 Mahalle Projesi kapsamında 2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaştı. Mahalleye 13 milyon TL yatırım yapılıyor.MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesine hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Salihli’nin Yağmurlar mahallesi de alt ve üstyapı dönüşümünü yaşıyor. Yağmurlar’a MASKİ bünyesinde 13 milyon TL yatırım yapılıyor. Mahallede ilk olarak başlanılan 2 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. Atıksuların çevre sağlığı için zarar oluşturmaması adına 600 kişilik foseptik imalatı yapılacak.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Yağmurlar mahallesinde 154 Mahalle Projesi kapsamında 2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaştı. Mahalleye 13 milyon TL yatırım yapılıyor.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesine hız kesmeden devam ediyor.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Salihli’nin Yağmurlar mahallesi de alt ve üstyapı dönüşümünü yaşıyor. Yağmurlar’a MASKİ bünyesinde 13 milyon TL yatırım yapılıyor.

Mahallede ilk olarak başlanılan 2 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. Atıksuların çevre sağlığı için zarar oluşturmaması adına 600 kişilik foseptik imalatı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.