Manisalı yüzücüler Gaziantep'ten başarıyla döndü

02.01.2022 - 17:31, Güncelleme: 02.01.2022 - 17:31 1414+ kez okundu.
 

Manisalı yüzücüler Gaziantep'ten başarıyla döndü

Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme takımı, Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda elde ettiği başarılı sonuçlarla gelecek adına umut verdiler.GAZİANTEP (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme takımı sporcularından Özlem Yetim 50 metre sırtüstü gençler kategorisinde Türkiye ikincisi, Nehir Toker 50 metre serbest kendi yaşında Türkiye üçüncüsü olurken; Ayberk Nail Yavaş, Kaan Yalın Çullu ve Ege Deşat da müsabakalarda en iyi zamanlarını geliştirdiler.   Gaziantep'te Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası'na 24 şehirden 80 kulüp, 215 kadın 322 erkek, toplamda 537 sporcu mücadele etti. Yüzme antrenörü Sinan Aktılav, Gaziantep’teki organizasyonda elde ettikleri başarılarından ötürü sporcuları kutlayarak, "Önemli başarılar elde ettik. Sporcumuz Özlem Yetim, başarısını madalya ile taçlandırdı. Artık 2022 yılında yapılacak müsabakalara ve organizasyonlara hazırlanacağız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme takımı, Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda elde ettiği başarılı sonuçlarla gelecek adına umut verdiler.

GAZİANTEP (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme takımı sporcularından Özlem Yetim 50 metre sırtüstü gençler kategorisinde Türkiye ikincisi, Nehir Toker 50 metre serbest kendi yaşında Türkiye üçüncüsü olurken; Ayberk Nail Yavaş, Kaan Yalın Çullu ve Ege Deşat da müsabakalarda en iyi zamanlarını geliştirdiler.
 
Gaziantep'te Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası'na 24 şehirden 80 kulüp, 215 kadın 322 erkek, toplamda 537 sporcu mücadele etti.

Yüzme antrenörü Sinan Aktılav, Gaziantep’teki organizasyonda elde ettikleri başarılarından ötürü sporcuları kutlayarak, "Önemli başarılar elde ettik. Sporcumuz Özlem Yetim, başarısını madalya ile taçlandırdı. Artık 2022 yılında yapılacak müsabakalara ve organizasyonlara hazırlanacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.