Minik Beren ayakta alkışlandı

Gündem 01.03.2022 - 22:14, Güncelleme: 01.03.2022 - 22:14 3164+ kez okundu.
 

Minik Beren ayakta alkışlandı

Kahramankazan Belediye Meclisi’nin mart ayı olağan toplantısına 8 yaşındaki minik Beren damga vurdu.
Kahramankazan Belediye Meclisi'nin mart ayı olağan toplantısına 8 yaşındaki minik Beren damga vurdu. İstiklal Marşı'nın kabul yıldönümü dolayısıyla İstiklal Marşı'nın tüm kıtalarını gözyaşları içinde ezbere okuyan Beren, meclis üyelerince ayakta alkışlandı. Kahramankazan Belediye Meclisi mart ayı toplantısı gerçekleştirildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un başkanlığındaki toplantı, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinlikle başladı. Etkinlik kapsamında, İbrahim Bitik İlkokulu 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Beren İmir, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okudu. Marşı okurken göz yaşlarına hakim olamayan Beren, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Meclis üyeleri ve toplantıya katılanlar, minik Beren'i ayakta dinledi. Başkanı Oğuz, İstiklal Marşı'nı büyük bir coşkuyla okuyan Beren'i tebrik ederek, satranç takımı hediye etti. Minik Beren, İstiklal Marşı'nı okurken heyecanlandığını ve duygulandığını, bu nedenle gözyaşlarına hakim olamadığını söyledi. Meclis toplantısında daha sonra gündem maddeleri görüşüldü.
Kahramankazan Belediye Meclisi’nin mart ayı olağan toplantısına 8 yaşındaki minik Beren damga vurdu.

Kahramankazan Belediye Meclisi'nin mart ayı olağan toplantısına 8 yaşındaki minik Beren damga vurdu. İstiklal Marşı'nın kabul yıldönümü dolayısıyla İstiklal Marşı'nın tüm kıtalarını gözyaşları içinde ezbere okuyan Beren, meclis üyelerince ayakta alkışlandı.

Kahramankazan Belediye Meclisi mart ayı toplantısı gerçekleştirildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un başkanlığındaki toplantı, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinlikle başladı. Etkinlik kapsamında, İbrahim Bitik İlkokulu 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Beren İmir, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okudu. Marşı okurken göz yaşlarına hakim olamayan Beren, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Meclis üyeleri ve toplantıya katılanlar, minik Beren'i ayakta dinledi. Başkanı Oğuz, İstiklal Marşı'nı büyük bir coşkuyla okuyan Beren'i tebrik ederek, satranç takımı hediye etti. Minik Beren, İstiklal Marşı'nı okurken heyecanlandığını ve duygulandığını, bu nedenle gözyaşlarına hakim olamadığını söyledi.

Meclis toplantısında daha sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.