Niğde Bor'da alt geçit çalışmalarına başlanıyor

03.02.2022 - 11:55, Güncelleme: 03.02.2022 - 11:55 1744+ kez okundu.
 

Niğde Bor'da alt geçit çalışmalarına başlanıyor

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etti.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Bor Belediye Başkanı Serkan Baran Bor'da yapılacak olan alt geçit projesinin yapımına başlanacağını duyurdu. Bor Belediye Başkanı Serkan Baran yapım ihalesi gerçekleştirilen alt geçit projesi ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini belirtirken, Bor İlçesi Şeker, Fatih ve Yeni Göçmen Mahallelerine desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Niğde Milletvekilleri ve TCDD Genel Müdürüne teşekkür etti. 

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etti.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Bor Belediye Başkanı Serkan Baran Bor'da yapılacak olan alt geçit projesinin yapımına başlanacağını duyurdu.

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran yapım ihalesi gerçekleştirilen alt geçit projesi ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini belirtirken, Bor İlçesi Şeker, Fatih ve Yeni Göçmen Mahallelerine desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Niğde Milletvekilleri ve TCDD Genel Müdürüne teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.