Niğde'de kapalı 131 köy yolu yeniden ulaşıma açıldı

11.02.2022 - 15:28, Güncelleme: 11.02.2022 - 15:28 1198+ kez okundu.
 

Niğde'de kapalı 131 köy yolu yeniden ulaşıma açıldı

Niğde'de yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan 131 köy yolu Niğde Özel İdaresi ekipleri tarafından ulaşıma açıldı.Murat KARAKAYA (NİĞDE İGFA) - Niğde İl Özel İdaresi'nden alınan bilgiye göre dün 131 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. Karayolları ile İl Özel İdaresi ekiplerinin 40 personel, 30 iş makinesiyle birlikte yaptığı çalışmalarda kapanan köy yolları tekrardan ulaşıma açıldı.

Niğde'de yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan 131 köy yolu Niğde Özel İdaresi ekipleri tarafından ulaşıma açıldı.

Murat KARAKAYA (NİĞDE İGFA) - Niğde İl Özel İdaresi'nden alınan bilgiye göre dün 131 köy yolu ulaşıma kapanmıştı.

Karayolları ile İl Özel İdaresi ekiplerinin 40 personel, 30 iş makinesiyle birlikte yaptığı çalışmalarda kapanan köy yolları tekrardan ulaşıma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.