Niğde'de Nevruz Bayramı coşkuyla kutlandı

Gündem 21.03.2022 - 12:08, Güncelleme: 21.03.2022 - 14:02 7515+ kez okundu.
 

Niğde'de Nevruz Bayramı coşkuyla kutlandı

Niğde Merkez Kumluca Mahallesi Abdülhamit Han Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikle Nevruz Bayramı kutlandı.
(NİĞDE İGFA)- Abdülhamit Han Ortaokulu'nda öğrencilerin hazırladığı etkinlikler kapsamında Nevruz Bayramı çoşkuyla kutlandı. Milli tarihimiz ve kültürel değerlerimizin içerisinde önemli bir yere sahip olan Nevruz Bayramı münasebetiyle düzenlenen kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.   Nevruz Bayramı etkinliklerine; Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kurum müdürleri okulda görevli öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kutlamalar açılış konuşmalarının ardından bayrak gösterisi, şiirler, yirmi dört Oğuz boyu dilinde yeni yıl kutlaması, temsili demir dövme, ateşten atlama, yarışma gibi etkinlik ve gösterilere sahne oldu.
Niğde Merkez Kumluca Mahallesi Abdülhamit Han Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikle Nevruz Bayramı kutlandı.

(NİĞDE İGFA)- Abdülhamit Han Ortaokulu'nda öğrencilerin hazırladığı etkinlikler kapsamında Nevruz Bayramı çoşkuyla kutlandı. Milli tarihimiz ve kültürel değerlerimizin içerisinde önemli bir yere sahip olan Nevruz Bayramı münasebetiyle düzenlenen kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

Nevruz Bayramı etkinliklerine; Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kurum müdürleri okulda görevli öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kutlamalar açılış konuşmalarının ardından bayrak gösterisi, şiirler, yirmi dört Oğuz boyu dilinde yeni yıl kutlaması, temsili demir dövme, ateşten atlama, yarışma gibi etkinlik ve gösterilere sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.