Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi Mecliste

Eğitim 31.12.2021 - 13:03, Güncelleme: 31.12.2021 - 13:03 1101+ kez okundu.
 

Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi Mecliste

Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu.
Öğretmenlik Meslek Kanun Teklifi AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve 55 AK Parti milletvekilinin imzasıyla TBMM'ye sunuldu. Teklif 12 maddeden oluşuyor. Teklif ile öğretmenlerin kariyer basamaklarının düzenlenmesi planlanıyor. Öğretmenlerin adaylık süresi bir yıldan az iki yıldan fazla olamayacak. On yıl hizmeti bulunan öğretmenler sınava girerek başarılı olurlarsa, uzman öğretmen sertifikası alabilecekler. Öğretmenlerin alacakları tazminatlar konusunda düzenleme yapılıyor.
Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu.

Öğretmenlik Meslek Kanun Teklifi AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve 55 AK Parti milletvekilinin imzasıyla TBMM'ye sunuldu. Teklif 12 maddeden oluşuyor. Teklif ile öğretmenlerin kariyer basamaklarının düzenlenmesi planlanıyor.

Öğretmenlerin adaylık süresi bir yıldan az iki yıldan fazla olamayacak. On yıl hizmeti bulunan öğretmenler sınava girerek başarılı olurlarsa, uzman öğretmen sertifikası alabilecekler.

Öğretmenlerin alacakları tazminatlar konusunda düzenleme yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.