Rektör Uslu YÖK başkanını ziyaret etti

27.12.2021 - 18:36, Güncelleme: 27.12.2021 - 18:36 623+ kez okundu.
 

Rektör Uslu YÖK başkanını ziyaret etti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ı ziyaret etti.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgi ve gelecek vizyonunu YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile paylaşan Rektör Uslu, destek sözleri ve sıcak karşılamaları dolayısıyla Prof. Dr. Erol Özvar'a teşekkür etti. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ise nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ı ziyaret etti.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgi ve gelecek vizyonunu YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile paylaşan Rektör Uslu, destek sözleri ve sıcak karşılamaları dolayısıyla Prof. Dr. Erol Özvar'a teşekkür etti.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ise nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.