Sakaryalı karatecilerden 3 madalya daha

02.10.2022 - 13:57, Güncelleme: 02.10.2022 - 13:57 3721+ kez okundu.
 

Sakaryalı karatecilerden 3 madalya daha

Sakarya Büyükşehir karate sporcuları Samsun’da düzenlenen Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda 3.’lük elde ederek Sakarya’ya madalya ile döndüler.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi karate takımı sporcuları katıldıkları turnuvalarda Sakarya’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Son olarak Samsun’da düzenlenen Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda Zümra Rezzan İm, kadınlar takımında 3’ncü, erkeklerde ise Fatih Şen ve Muhammet Emin Güntekin kendi kategorilerinde 3’ncülük etti. Yapılan açıklamada, “Sporcularımız katıldıkları her turnuvada Sakarya’yı gururlandırmaya devam ediyor.  Genç karatecilerimizi tebrik ediyoruz” denildi.

Sakarya Büyükşehir karate sporcuları Samsun’da düzenlenen Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda 3.’lük elde ederek Sakarya’ya madalya ile döndüler.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi karate takımı sporcuları katıldıkları turnuvalarda Sakarya’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Son olarak Samsun’da düzenlenen Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda Zümra Rezzan İm, kadınlar takımında 3’ncü, erkeklerde ise Fatih Şen ve Muhammet Emin Güntekin kendi kategorilerinde 3’ncülük etti.

Yapılan açıklamada, “Sporcularımız katıldıkları her turnuvada Sakarya’yı gururlandırmaya devam ediyor.  Genç karatecilerimizi tebrik ediyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.