Sakaryalı minik raketler Türkiye Şampiyonasında

22.12.2021 - 18:11, Güncelleme: 22.12.2021 - 18:11 388+ kez okundu.
 

Sakaryalı minik raketler Türkiye Şampiyonasında

Büyükşehir Belediyespor Kulübü masa tenisi takımı Minikler Bölge Şampiyonasını 3 olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü masa tenisi takımı 18-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Minikler Bölge Şampiyonasını başarıyla tamamladı. Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda Büyükşehir Belediyespor 3 olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü masa tenisi takımı Minikler Bölge Şampiyonasını 3 olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü masa tenisi takımı 18-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Minikler Bölge Şampiyonasını başarıyla tamamladı. Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda Büyükşehir Belediyespor 3 olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.