Şırnak'ta 1 askerimiz şehit oldu! Şehit ateşi Eskişehir'e düştü!

02.02.2022 - 22:48, Güncelleme: 02.02.2022 - 22:48 1443+ kez okundu.
 

Şırnak'ta 1 askerimiz şehit oldu! Şehit ateşi Eskişehir'e düştü!

Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde hudut karakoluna teröristlerce düzenlenen havan saldırısında Piyade Er Tarık Tarcan'ın şehit olduğunu açıkladı.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir hudut karakoluna terör örgütü mensuplarınca düzenlenen havan saldırısı sonucu Eskişehirli Piyade Er Tarık Tarcan'ın şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerini kullanırken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da, şehit Tarcan için yayımladığı taziye mesajı yayımladı. Bakan Akar, mesajında,  "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi. Eskişehir'li Piyade Er Tarık Tarcan'ın acı haberi, Seyitgazi Aksaklı Köyü’nde olan ailesine ulaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde hudut karakoluna teröristlerce düzenlenen havan saldırısında Piyade Er Tarık Tarcan'ın şehit olduğunu açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir hudut karakoluna terör örgütü mensuplarınca düzenlenen havan saldırısı sonucu Eskişehirli Piyade Er Tarık Tarcan'ın şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerini kullanırken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da, şehit Tarcan için yayımladığı taziye mesajı yayımladı.

Bakan Akar, mesajında,  "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

Eskişehir'li Piyade Er Tarık Tarcan'ın acı haberi, Seyitgazi Aksaklı Köyü’nde olan ailesine ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.