Sivil toplum DEVA diyor

Siyaset 03.12.2022 - 11:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 11:48 4796+ kez okundu.
 

Sivil toplum DEVA diyor

Bursa’nın hem konum hem kültürel açıdan Türkiye’nin göç ve göçmen farkındalığı açısından bir mozaik oluşturduğunu ifade eden DEVA Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Ferdun Şen, partisinin sivil toplum kuruluşlarıma yönelik çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Demokrasi ve Atılım Partisi'nin 9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan liderliğinde kurulduğunu ifade eden DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Bursa İl Başkan Yardımcısı Ferdun Şen, "Türkiye'nin yarınları için öncelik demokrasi. Bizlerde demokrasinin mihenk taşı olan sivil toplum kuruluşları ile sürekli irtibat halindeyiz. Görmekteyiz ki, Sayın Ali Babacan ve liderliğindeki DEVA Partisi'ne teveccüh çok yüksek" diyerek Bursa İl Başkanlığının sivil toplum çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.  Bursa’nın hem konum hem kültürel açıdan Türkiye’nin göç ve göçmen farkındalığı açısından bir mozaik oluşturduğunu ifade eden DEVA Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Ferdun Şen, "bugün iktidar ile toplum arasında bir iletişim kopukluğu olduğu kadar temas sorunu da yaşanmaktadır. İktidar partisi başta olmak üzere birçok siyasi parti eski siyasi gelenekler üzerinden hareket etmek suretiyle seçimden seçime sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çeşitli vaatlerde bulunmaktan öte geçemiyorlar. DEVA Partisi olarak biz, Bursa başta olmak üzere tüm şehirlerde ve ilçelerde sivil toplum kuruluşları ile temas ediyor ve aynı zamanda kültürel yapıların içine girerek onlarla aynı coğrafyayı paylaştığımızı ve havayı soluduğumuzu kendilerine aktarıyoruz. Ve görüyoruz ki, sivil toplum kendisine yakından dokunan ve kendinden olan bizleri kabullenerek DEVA diyor" dedi.  Vatandaş nerede DEVA orada   2022 yılının tamamına yaydıkları sivil toplum buluşmalarında yüksek başarı elde ettiklerini ifade eden Ferdun Şen, "Bursa'nın göç gerçeğini dikkate alarak hareket ediyoruz. 2022 yılında pandemi sonrası yoğun bir çalışma süreci gerçekleştirdik. DEVA Partisi Bursa Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı'nın 1 Aralık 2022 verilerine göre Bursa'da; 169 İl ve İlçe Hemşeri Derneği, 67 Esnaf Odası, 147 İş İnsanı, 43 Sanayici ve İş İnsanları Derneği, 467 Muhtar, 45 Kadın ve Gençlik Derneği, 15 Siyasi Parti, 75 Meslek Odası, 173 Toplum Yararına Çalışan Çeşitli Dernekler, 10 inanç kuruluşu, 10 sendika ve 79 basın kuruluşu ile mensubu, 407 mahalle ile 17 ilçe ziyareti olmak üzere 1.724 nokta ziyareti gerçekleştirdik" diyerek 2023 yılında bu rakamı ikiye katlamayı hedeflediklerini ifade etti. "Vatandaş neredeyse DEVA Partisi olarak oradayız" diyen DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Bursa İl Başkan Yardımcısı ve Elektrik Mühendisi Ferdun Şen, "Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve İl Başkanımız Sayın Serkan Özgöz olmak üzere teşkilatlarımız partimiz ile toplum arasında pozitif bir elektrik oluşturmak için uğraş veriyorlar. Bende, Elektrik Mühendisi bir Balkan Göçmeni olarak bu konuda neredeyse tam zamanlı çalışma gerçekleştiriyorum. Ekip olarak tüm sivil toplum kuruluşlarına ulaşmaya gayret ediyoruz. Hedefimiz sadece siyasi bir adım atmak değil, aksine siyaset ötesinde toplumun beklenti ve taleplerine ilk ağızdan ulaşabilmek. Bu sebeple vatandaş neredeyse, DEVA Partisi olarak bizlerde oradayız" dedi. 
Bursa’nın hem konum hem kültürel açıdan Türkiye’nin göç ve göçmen farkındalığı açısından bir mozaik oluşturduğunu ifade eden DEVA Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Ferdun Şen, partisinin sivil toplum kuruluşlarıma yönelik çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin 9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan liderliğinde kurulduğunu ifade eden DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Bursa İl Başkan Yardımcısı Ferdun Şen, "Türkiye'nin yarınları için öncelik demokrasi. Bizlerde demokrasinin mihenk taşı olan sivil toplum kuruluşları ile sürekli irtibat halindeyiz. Görmekteyiz ki, Sayın Ali Babacan ve liderliğindeki DEVA Partisi'ne teveccüh çok yüksek" diyerek Bursa İl Başkanlığının sivil toplum çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa’nın hem konum hem kültürel açıdan Türkiye’nin göç ve göçmen farkındalığı açısından bir mozaik oluşturduğunu ifade eden DEVA Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Ferdun Şen, "bugün iktidar ile toplum arasında bir iletişim kopukluğu olduğu kadar temas sorunu da yaşanmaktadır. İktidar partisi başta olmak üzere birçok siyasi parti eski siyasi gelenekler üzerinden hareket etmek suretiyle seçimden seçime sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çeşitli vaatlerde bulunmaktan öte geçemiyorlar. DEVA Partisi olarak biz, Bursa başta olmak üzere tüm şehirlerde ve ilçelerde sivil toplum kuruluşları ile temas ediyor ve aynı zamanda kültürel yapıların içine girerek onlarla aynı coğrafyayı paylaştığımızı ve havayı soluduğumuzu kendilerine aktarıyoruz. Ve görüyoruz ki, sivil toplum kendisine yakından dokunan ve kendinden olan bizleri kabullenerek DEVA diyor" dedi. 

Vatandaş nerede DEVA orada

 

2022 yılının tamamına yaydıkları sivil toplum buluşmalarında yüksek başarı elde ettiklerini ifade eden Ferdun Şen, "Bursa'nın göç gerçeğini dikkate alarak hareket ediyoruz. 2022 yılında pandemi sonrası yoğun bir çalışma süreci gerçekleştirdik. DEVA Partisi Bursa Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı'nın 1 Aralık 2022 verilerine göre Bursa'da; 169 İl ve İlçe Hemşeri Derneği, 67 Esnaf Odası, 147 İş İnsanı, 43 Sanayici ve İş İnsanları Derneği, 467 Muhtar, 45 Kadın ve Gençlik Derneği, 15 Siyasi Parti, 75 Meslek Odası, 173 Toplum Yararına Çalışan Çeşitli Dernekler, 10 inanç kuruluşu, 10 sendika ve 79 basın kuruluşu ile mensubu, 407 mahalle ile 17 ilçe ziyareti olmak üzere 1.724 nokta ziyareti gerçekleştirdik" diyerek 2023 yılında bu rakamı ikiye katlamayı hedeflediklerini ifade etti.

"Vatandaş neredeyse DEVA Partisi olarak oradayız" diyen DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Bursa İl Başkan Yardımcısı ve Elektrik Mühendisi Ferdun Şen, "Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve İl Başkanımız Sayın Serkan Özgöz olmak üzere teşkilatlarımız partimiz ile toplum arasında pozitif bir elektrik oluşturmak için uğraş veriyorlar. Bende, Elektrik Mühendisi bir Balkan Göçmeni olarak bu konuda neredeyse tam zamanlı çalışma gerçekleştiriyorum. Ekip olarak tüm sivil toplum kuruluşlarına ulaşmaya gayret ediyoruz. Hedefimiz sadece siyasi bir adım atmak değil, aksine siyaset ötesinde toplumun beklenti ve taleplerine ilk ağızdan ulaşabilmek. Bu sebeple vatandaş neredeyse, DEVA Partisi olarak bizlerde oradayız" dedi. 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.