Türk bayraklı gemiden 528 kilogram kokain çıktı!

Asayiş 07.02.2022 - 19:35, Güncelleme: 07.02.2022 - 20:52 9852+ kez okundu.
 

Türk bayraklı gemiden 528 kilogram kokain çıktı!

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonda Gine açıklarındaki Türk bayraklı balıkçı teknesinde 528 kilogram kokain ele geçirildi.
ANKARA (İGFA) - Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız koordinesinde İstihbarat Başkanlığı, Hatay Emniyet Müdürlüğü, Mersin Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ortak operasyon düzenledi.   Çalışmalarda uluslararası uyuşturucu madde ticaretine yönelik elde edilen bilgileri İspanya makamlarıyla paylaşan Emniyet Teşkilatı, İspanya ve Gine kolluk kuvvetleri tarafından Gine açıklarında Türk bayraklı bir balıkçı teknesinde yaptığı aramada 528 kilogram kokain ele geçirdi.   Olayla ilgili teknedeki 5 şüphelinin yanı sıra Türkiye'de uluslararası uyuşturucu madde ticaretine karıştığı tespit edilen ve aralarında organizasyon elebaşının da bulunduğu 5 şüpheli daha yakalanarak operasyon kapsamında toplam 10 şüpheli gözaltına alındı.   Şüpheliler hakkında adli işlemlerin sürdüğü öğrenildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonda Gine açıklarındaki Türk bayraklı balıkçı teknesinde 528 kilogram kokain ele geçirildi.

ANKARA (İGFA) - Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız koordinesinde İstihbarat Başkanlığı, Hatay Emniyet Müdürlüğü, Mersin Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ortak operasyon düzenledi.

 

Çalışmalarda uluslararası uyuşturucu madde ticaretine yönelik elde edilen bilgileri İspanya makamlarıyla paylaşan Emniyet Teşkilatı, İspanya ve Gine kolluk kuvvetleri tarafından Gine açıklarında Türk bayraklı bir balıkçı teknesinde yaptığı aramada 528 kilogram kokain ele geçirdi.

 

Olayla ilgili teknedeki 5 şüphelinin yanı sıra Türkiye'de uluslararası uyuşturucu madde ticaretine karıştığı tespit edilen ve aralarında organizasyon elebaşının da bulunduğu 5 şüpheli daha yakalanarak operasyon kapsamında toplam 10 şüpheli gözaltına alındı.

 

Şüpheliler hakkında adli işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.