Ücretsiz dil eğitiminde Türkiye Beyazay farkı

Eğitim 28.06.2022 - 15:04, Güncelleme: 28.06.2022 - 15:04 7889+ kez okundu.
 

Ücretsiz dil eğitiminde Türkiye Beyazay farkı

Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular, derneğin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular, derneğin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Füsun Koyunlular; “Bizler Türkiye Beyazay Derneği ve Oxford as Academy uluslararası dil okulları olarak, 2019 yılından bu yana Yeni Lisan İki İnsan adıyla sosyal sorumluluk projesi yapmakta ve yabancı öğretmenlerimizle ÜCRETSİZ online dil eğitimleri vermekteyiz. Bir çok üniversite öğrencimize pandemi öncesi örgün, pandemi sonrasında da online eğitimlerle öğrencilerimizi yabancı eğitmenlerle karşı karşıya getirip konuşma pratik yapma özgüveni kazandırdık” dedi.     Koyunlular; tüm engelleri birlikte aşacağız   Kuruluşundan bugüne engelli vatandaşların sorunları başta olmak üzere birçok konuda sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiklerini ifade eden Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular; “bu zamana kadar Ankara Üniversitesi Tömer, Uludağ Üniversitesi, Ege Üniversitesi ile de yapmış olduğumuz ve Gençlik Spor Bakanlığı ile yapmış olduğumuz protokollerle tüm KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerimizin yanı sıra, bir çok Belediye ile işbirliği yaparak proje bazlı dil eğitimleri vererek aldıkları uluslararası sertifikamızla istihdam alanında kişisel becerilerine destek sağlanmıştır. Bu bağlamda sosyal projemizle temel amaç öğrencilerimize pratik konuşabileceği yabancı dili öğretmek ve her yerde tercih edilebilecek kalifiyeli bireyler olması için sertifikalandırılmalarını sağlamaktır. Türkiye Beyazay derneği olarak paydaşlarımız ve üyelerimiz ile birlikte tüm engelleri birlikte aşacağız. Yabancı dil konusunda da toplumsal engelleri aşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.   10 binden fazla öğrenciye ücretsiz yabancı dil eğitimi   Proje kapsamında 10 binin üzerinde öğrenciye ücretsiz ingilizce ve almanca eğitimleri vermiş olduklarını ifade eden Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular; “Cumhurbaşkanlığı himayesinde kamu yararına dernek olan ve engelli engelsiz yaşam kültürü oluşturma amaçlı varlığını sürdüren Türkiye Beyazay Derneği  olarak birçok öğrenciye de halen  ulaşmaktayız. Bu noktada eğitimlerimiz için hazırlanmış özel sosyal proje eş zamanlı dil öğretim kitaplarımızı da bu sosyal projede e-kitapçık şeklinde ücretsiz olarak  öğrencilere ulaştırıyoruz. Şunu belirtmek isterim ki, bu sosyal proje Türkiye merkezli çıkan ancak şuan uluslararası olarak İran,Fas ve Bulgaristan'daki temsilciliklerimizde de uygulamaya One Language One Life adıyla başlamış olan international bir projedir ve bu anlamlı uluslararası bir projede sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.
Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular, derneğin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular, derneğin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Füsun Koyunlular; “Bizler Türkiye Beyazay Derneği ve Oxford as Academy uluslararası dil okulları olarak, 2019 yılından bu yana Yeni Lisan İki İnsan adıyla sosyal sorumluluk projesi yapmakta ve yabancı öğretmenlerimizle ÜCRETSİZ online dil eğitimleri vermekteyiz. Bir çok üniversite öğrencimize pandemi öncesi örgün, pandemi sonrasında da online eğitimlerle öğrencilerimizi yabancı eğitmenlerle karşı karşıya getirip konuşma pratik yapma özgüveni kazandırdık” dedi.

 

 

Koyunlular; tüm engelleri birlikte aşacağız

 

Kuruluşundan bugüne engelli vatandaşların sorunları başta olmak üzere birçok konuda sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiklerini ifade eden Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular; “bu zamana kadar Ankara Üniversitesi Tömer, Uludağ Üniversitesi, Ege Üniversitesi ile de yapmış olduğumuz ve Gençlik Spor Bakanlığı ile yapmış olduğumuz protokollerle tüm KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerimizin yanı sıra, bir çok Belediye ile işbirliği yaparak proje bazlı dil eğitimleri vererek aldıkları uluslararası sertifikamızla istihdam alanında kişisel becerilerine destek sağlanmıştır. Bu bağlamda sosyal projemizle temel amaç öğrencilerimize pratik konuşabileceği yabancı dili öğretmek ve her yerde tercih edilebilecek kalifiyeli bireyler olması için sertifikalandırılmalarını sağlamaktır. Türkiye Beyazay derneği olarak paydaşlarımız ve üyelerimiz ile birlikte tüm engelleri birlikte aşacağız. Yabancı dil konusunda da toplumsal engelleri aşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

10 binden fazla öğrenciye ücretsiz yabancı dil eğitimi

 

Proje kapsamında 10 binin üzerinde öğrenciye ücretsiz ingilizce ve almanca eğitimleri vermiş olduklarını ifade eden Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular; “Cumhurbaşkanlığı himayesinde kamu yararına dernek olan ve engelli engelsiz yaşam kültürü oluşturma amaçlı varlığını sürdüren Türkiye Beyazay Derneği  olarak birçok öğrenciye de halen  ulaşmaktayız. Bu noktada eğitimlerimiz için hazırlanmış özel sosyal proje eş zamanlı dil öğretim kitaplarımızı da bu sosyal projede e-kitapçık şeklinde ücretsiz olarak  öğrencilere ulaştırıyoruz. Şunu belirtmek isterim ki, bu sosyal proje Türkiye merkezli çıkan ancak şuan uluslararası olarak İran,Fas ve Bulgaristan'daki temsilciliklerimizde de uygulamaya One Language One Life adıyla başlamış olan international bir projedir ve bu anlamlı uluslararası bir projede sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.