Uludağ'daki can dostlara Osmangazi Belediyesi'nden ilgi

Yerel Yönetim 18.12.2021 - 20:59, Güncelleme: 18.12.2021 - 20:59 879+ kez okundu.
 

Uludağ'daki can dostlara Osmangazi Belediyesi'nden ilgi

Osmangazi Belediyesi, Uludağ’daki sahipsiz hayvanların soğuk kış aylarında aç kalmaması için yol kenarlarına düzenli olarak kuru mama bırakıyor.
Osmangazi Belediyesi, Uludağ'daki sahipsiz hayvanların soğuk kış aylarında aç kalmaması için yol kenarlarına düzenli olarak kuru mama bırakıyor.   Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının olduğu Uludağ'da yaşayan sahipsiz hayvanların aç kalmaması için gayret gösteriyor. Karla kaplı zirvede yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar, ekipler tarafından bırakılan kuru mama ile beslenerek, kış aylarını tok geçiriyor. Belediye ekipleri, mamanın yanı sıra Uludağ'da karşılaştıkları bütün köpeklere iç ve dış parazitlere karşı ilaç veriyor. Sosislerin içine yerleştirilen ilaçlar, köpekleri uyuz etkenlerine, pire, kene gibi dış parazitlere ve şerit ile kelebek gibi iç parazitlere karşı koruyarak sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlıyor.   Osmangazi Belediyesi ekipleri, can dostların kış aylarında aç kalmaması için mama dağıtımını düzenli olarak sürdürecek.
Osmangazi Belediyesi, Uludağ’daki sahipsiz hayvanların soğuk kış aylarında aç kalmaması için yol kenarlarına düzenli olarak kuru mama bırakıyor.

Osmangazi Belediyesi, Uludağ'daki sahipsiz hayvanların soğuk kış aylarında aç kalmaması için yol kenarlarına düzenli olarak kuru mama bırakıyor.

 

Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının olduğu Uludağ'da yaşayan sahipsiz hayvanların aç kalmaması için gayret gösteriyor. Karla kaplı zirvede yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar, ekipler tarafından bırakılan kuru mama ile beslenerek, kış aylarını tok geçiriyor. Belediye ekipleri, mamanın yanı sıra Uludağ'da karşılaştıkları bütün köpeklere iç ve dış parazitlere karşı ilaç veriyor. Sosislerin içine yerleştirilen ilaçlar, köpekleri uyuz etkenlerine, pire, kene gibi dış parazitlere ve şerit ile kelebek gibi iç parazitlere karşı koruyarak sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlıyor.

 

Osmangazi Belediyesi ekipleri, can dostların kış aylarında aç kalmaması için mama dağıtımını düzenli olarak sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.