Un fabrikalarına inceleme

Gündem 14.02.2022 - 15:14, Güncelleme: 14.02.2022 - 15:14 1599+ kez okundu.
 

Un fabrikalarına inceleme

Tekirdağ Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince un fabrikaları inceleniyor.
Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal, fabrika incelemelerine devam ediyor. Gıda arzının hayati önem taşıdığı bu dönemde incelemelerini sıklaştıran Tarım ve Orman yetkilileri son zamanlarda gündem konusu olan un fabrikalarında üretim bandındaki tedarik zincirini yerine inceliyor.   Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal, Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren un fabrikalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.   Konunun uzmanları tarafından İl Müdürü Öcal'a, un üretimi ile ilgili hammadde tedarik zinciri, dağıtımı konularında bilgiler verildi.
Tekirdağ Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince un fabrikaları inceleniyor.

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal, fabrika incelemelerine devam ediyor. Gıda arzının hayati önem taşıdığı bu dönemde incelemelerini sıklaştıran Tarım ve Orman yetkilileri son zamanlarda gündem konusu olan un fabrikalarında üretim bandındaki tedarik zincirini yerine inceliyor.

 

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal, Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren un fabrikalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Konun un uzmanları tarafından İl Müdürü Öcal'a, un üretimi ile ilgili hammadde tedarik zinciri, dağıtımı konularında bilgiler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.