Ünlü sanatçı Arif Susam ilk kez Balıkesir'e geliyor

19.04.2023 - 15:50, Güncelleme: 19.04.2023 - 15:50 849+ kez okundu.
 

Ünlü sanatçı Arif Susam ilk kez Balıkesir'e geliyor

Taverna müziğinin usta sesi Arif Susam, 24 Nisan'da Balıkesir'in Akçay ilçesinde sahne alacak.Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) -  1980’li yıllarda ve 1990’lı yıllarda çıkardığı kasetlerle satış rekorları kıran Taverna müziğinin buğulu sesi olarak tanınan ve söylediği şarkılarıyla aşıkların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Arif Susam Balıkesir Akçay’da ilk kez sevenleriyle buluşacak. Akçay Babacan Cafe’de sahne alacak olan Susam, 24 Nisan akşamı Akçay’lıları söylediği kıpır kıpır şarkılarıyla coştururken, söylediği aşk şarkılarıyla mutluluğu tekrar yaşatacak.

Taverna müziğinin usta sesi Arif Susam, 24 Nisan'da Balıkesir'in Akçay ilçesinde sahne alacak.

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) -  1980’li yıllarda ve 1990’lı yıllarda çıkardığı kasetlerle satış rekorları kıran Taverna müziğinin buğulu sesi olarak tanınan ve söylediği şarkılarıyla aşıkların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Arif Susam Balıkesir Akçay’da ilk kez sevenleriyle buluşacak.

Akçay Babacan Cafe’de sahne alacak olan Susam, 24 Nisan akşamı Akçay’lıları söylediği kıpır kıpır şarkılarıyla coştururken, söylediği aşk şarkılarıyla mutluluğu tekrar yaşatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.