Vekil Kılıç’tan Mudanya Üniversitesi’ne Ziyaret

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2021 - 22:01, Güncelleme: 25.09.2021 - 22:01 1886+ kez okundu.
 

Vekil Kılıç’tan Mudanya Üniversitesi’ne Ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, öğrenci kabul etmeye hazırlanan Mudanya Üniversitesi’ni ziyaret etti.
AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulmakta olan ve ilk öğrencilerini kabul etmek için gün sayan Mudanya Üniversitesi’ni Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl eşliğinde birlikte gezerek incelemelerde bulundu. Mudanya Üniversitesi’ndeki incelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunun Vekil Kılıç, son aşamasına gelen Mudanya Üniversitesi’nin yapacağı bilimsel araştırmalarla ve yetiştireceği bilim insanlarıyla hem Türkiye’nin hem de insanlığın gelişimine katkı sağlayacağı inancında olduğunu ifade etti.  Milletvekili Ahmet Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü; “Mudanya Üniversitemizin son halini Mütevelli Heyeti Başkanımız Gıyasettin Bingöl ile beraber dolaşarak incelemede bulunduk. Bursa’mıza yeni bir soluk ve nefes getireceğinin inancındayım. Aldığımız bilgiler ışığında şunu ifade etmek gerekir ki, Türkiye ve dünyadaki üniversiteler içerisinde nadide yer edineceği eğitim ve bilim yuvasının son halini görmek bizi son derece mutlu etti. Zaten geçmişten bugüne, eğitim alanında çok önemli işlere imza atmış ve şuanda da üniversitemizin Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl beyefendiye bir kez daha teşekkür ediyorum.”
AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, öğrenci kabul etmeye hazırlanan Mudanya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulmakta olan ve ilk öğrencilerini kabul etmek için gün sayan Mudanya Üniversitesi’ni Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl eşliğinde birlikte gezerek incelemelerde bulundu.

Mudanya Üniversitesi’ndeki incelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunun Vekil Kılıç, son aşamasına gelen Mudanya Üniversitesi’nin yapacağı bilimsel araştırmalarla ve yetiştireceği bilim insanlarıyla hem Türkiye’nin hem de insanlığın gelişimine katkı sağlayacağı inancında olduğunu ifade etti.

 Milletvekili Ahmet Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü;

“Mudanya Üniversitemizin son halini Mütevelli Heyeti Başkanımız Gıyasettin Bingöl ile beraber dolaşarak incelemede bulunduk. Bursa’mıza yeni bir soluk ve nefes getireceğinin inancındayım. Aldığımız bilgiler ışığında şunu ifade etmek gerekir ki, Türkiye ve dünyadaki üniversiteler içerisinde nadide yer edineceği eğitim ve bilim yuvasının son halini görmek bizi son derece mutlu etti. Zaten geçmişten bugüne, eğitim alanında çok önemli işlere imza atmış ve şuanda da üniversitemizin Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl beyefendiye bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.